Basa

Ikon Pesawat A5 FSX & P3D

panas
Ukuran 21.9 MB
Undeuran 27 440
Dijieun 29-05-2011 23: 16: 56
Robah 30-01-2013 01: 29: 58
ngidinan freeware luar
pangarang: Andreas Koerner
download Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji DirectX10 cocog + + 3D Virtual kabina
Diropéa dina 30 / 01 / 2013: Ditambah panel 2D anyar
tah ieu keur FSX / ngan P3D. Ieu ngawengku kabina virtual (VC) resembling nu mobil jeung diwangun-in for eta.
Ngawengku jangjang tilepan, animasi ... The gauges nu diwangun lolobana ngagunakeun grafik vektor. kualitas Super! addon Ieu pangdeukeutna mungkin kanyataanana. Ulah poho maca parentah

Walks numpak pesawat pribadi-Na leutik, anu teu impian? Atoh pikeun désainer tina Pesawat A5 nyaéta impian nu hayang ngahontal.

Ieu mangrupa pesawat dua seater eces, dilengkepan roda retractable. Amphibious, bisa nyokot off jeung tumuwuh boh di darat saperti dina cai, sagara, walungan jeung situ. Nu A5 Pesawat bisa mawa nepi ka 195 kg jeung laju luhur nyaeta 193km / h. Lightweight (650 kg) jeung praktis, nya éta gampang transportable salaku dua jangjang anak melu pikeun nyocogkeun gear dina trailer jeung garasi a. Nu Aicraft A5 ieu dilengkepan parachutes gampang diaksés dina kaayaan darurat.

Ikon Pesawat 5 meunang pangajén pangluhurna ti 2010 Red Dot Design Award. karajinan ieu ayeuna diperkirakeun di 103 000 €, harga hiji sedan méwah.
Ikon Pesawat A5 FSX & P3D download

Undeuran Biomédis

Basa