Basa

Lockheed Martin C-130J-30 keur FSX

panas
Ukuran 31.3 MB
Undeuran 24 430
Dijieun 01-12-2009 00: 09: 26
Robah 12-07-2012 03: 35: 29
ngidinan freeware luar
pangarang: Premier Pesawat Desain luar http://www.premaircraft.com
download FSX Akselerasi atanapi SP2 & FSX-uap & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina
Pikeun FS2004 versi cocog klik di dieu

Nu C-130J nyaéta versi newest tina hercules jeung ngan model masih dina produksi. Externally sarua jeung hercules Palasik dina penampilan umum, model J nyaéta hiji pesawat pisan béda. Bedana ieu di antarana Rolls-Royce anyar turboprops AE 2100 D3 jeung Dowty R391 propellers scimitar komposit, avionics digital (kaasup Mintonkeun Kepala-Up (HUDs) keur unggal pilot) jeung sarat awak ngurangan, dua pilots, hiji master beban, jeung hiji kapala awak. Nu C-130J flies gancang, luhur jeung salajengna ti sadaya model C-130 saméméhna.

paket Full keur FSX / SP2 (DX9 grafik), 2D adat jeung panels VC jeung HUD, & avionics Garmin. sora adat, bagian pinuh animasi, model hiber realistis. Opat liveries kaasup - USAF, USCG, RAF jeung US Marinir Blue Malaikat ngarojong pesawat. Ku Jean-Pierre Brisard jeung Bob May - Premier Pesawat Desain.
Lockheed Martin C-130J-30 keur FSX download

Undeuran Biomédis

Basa