Basa
Iklan / pub

F-16 Pajoang Ukay FSX & P3D

panas
Author Kirk Olsson
Ukuran 76 MB
Undeuran 46 266
Dijieun 19-09-2014 02: 00: 00
Robah 30-05-2015 19: 13: 05
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)

Éndah tambihan-on dirobah pikeun digawe sampurna jeung FSX jeung P3D, modeling ku Kirk Olsson téh luar biasa. model ieu (Viper) hadir kalawan textures 22 jeung model 4. pangaruh Afterburner jeung animasi bagian anu hadir, sora adat, gauges, kabina maya, HUD, 2D Panel.

Sang Jenderal Dinamika F-16 Pajoang Ukay nyaeta bajoang multirole dimekarkeun ku Amérika Sarikat salila 1970s maréntahkeun ku leuwih ti nagara 20, diwangun dina lisénsi di Turki, Korea Kidul jeung grup opat nagara NATO F-16 di 2013 nyaeta bajoang nu paling dipake di dunya, nurutkeun hiji estimasi, pesawat 2,309 di ladenan di 2012 atawa 15% sakabeh pesawat tempur di dunya. 4 500th salinan ieu dikirimkeun dina April 2012 jeung produksi diperkirakeun terus sahenteuna nepi ka 2017 keur ékspor. (Wikipedia)

119

takeoff gancang:

1. Pinuh ngalegaan flaps (F8).

2. Aktipkeun marake parkir jeung nyorong throttle kakawasaan pinuh. Tahan marake pikeun 2-3 detik (pikeun ngawangun nepi power).

3. Ngaleupaskeun marake jeung muterkeun di knots 125-135.


turun nepi ka darat :

1. Ngurangan laju ka 340 knots jeung airbrake (/).

2. Ngalegaan Flaps ka full (F8). Saluyukeun laju jeung throttle jeung airbrake cicing dina lamping glide.

3. Pendekatan landasan kira-kira knots 200.

4. Ngan saméméh landasan di ngeunaan 165 knots ngalegaan airbrake (/), pitch irung nepi
jeung ningkatkeun throttle ka ngalambatkeun turunan.

5. Cut Nyak Dhien throttle jeung touchdown antara knots 145-155.

6. Tahan pitch irung positif nepi ka laju geus diréduksi jadi antara knots 130-140.
Saterusna lalaunan nurunkeun irung jeung nerapkeun marake antara knots 100-120.

download

Iklan / pub

Undeuran Biomédis