Basa
Iklan / pub

Piasecki H-21C Fying Banana FSX

panas

Diropéa dina 15 / 02 / 2012

Nu H-21C, ogé dipikawanoh minangka Shawnee, Workhorse, sarta Flying Banana, ieu diwangun ku Piasecki helikopter Corporation dina awal 50 sacara. Ieu téh hiji helikopter angkutan (panumpang 20 jeung awak 2) ogé nyalametkeun jeung narajang. Nu H-21C dipaké utamana ku Angkatan Udara, Angkatan Udara West Jerman, Angkatan Laut Perancis jeung Angkatan Udara Kanada Royal. Jalma anu digawé jeung liked atawa hated manéhna: aya no taneuh tengah.

Dua vérsi ieu sadia di pak ieu: Nu Piasecki H-21C jeung Vertol V-44 dilengkepan floats

Hadir kalawan 7 textures, helikopter lengkep.

Author Mick Posch
Ukuran 21,4 MB
Undeuran 15 487
Dijieun 09-08-2007 02: 00: 00
Robah 12-07-2012 18: 52: 02
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap
download

Iklan / pub

Undeuran Biomédis