Basa

& NbspS-70B-6 Aegean Hawk Hellenic Angkatan Laut FSX

panas
nu ngarang Delizisis Thanasis et Delizisis Pan
Ukuran 32 MB
Undeuran 27 651
Dijieun 13-08-2007 02: 00: 00
Robah 31-07-2013 06: 47: 40
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & uap Edition& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina


Versi angkatan laut tina Hideung Hawk. Angkatan Laut helikopter pisan stabil jeung pikaresepeun ngajalankeun, lengkep!

Hideung Hawk helikopter utiliti tina standar Angkatan Darat AS, dipaké pikeun sadaya sorts tina misi, serangan hawa perang elektronik via kadali atawa ngaleupaskeun ti medan perang. Hal ieu bisa mawa gun 105 mm Howitzer.

Ti 1978 ka ayeuna, Hideung Hawk ieu dipaké dina sagala widang operasi di sakuliah dunya jeung diékspor ka loba nagara. Dina Angkatan Darat AS, armada bakal tetep di service nepi ka taun 2025-2030.

Model + sora + panel + 3D interior sadaya fungsi

Compatbile FSX jeung FS2004. Pilih vérsi ti installer.

Teu luput eta!

download

Undeuran Biomédis

Basa