Basa

Sikorsky S-55 angin puyuh FSX

panas
Ukuran 6.84 MB
Undeuran 12 244
Dijieun 04-03-2009 19: 47: 52
Robah 12-07-2012 18: 45: 55
ngidinan freeware luar
pangarang: AlphaSim
download Pikeun FSX & uap Edition & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D kabina Virtual
klik di dieu pikeun varian cocog FS2004

Di handap ieu hiji helikopter visually alus, diarahkeun ku AlphaSim. Saméméhna payware, saprak 2009 geus jadi freeware, jadi Anjeun kudu ngamangpaatkeun!



aya sajarahna


operasi kargo helikopter kahiji, S 55 A H19 dihasilkeun ku sungut US Sikorsky, dijieun hiber anak kahiji operasional November 12, 1949. Dina 1952, manéhna narima sertipikat-Na airworthiness sipil.
Beurat jeung bulk mesin bari situated di dasar jangjang nu dilarang pamasangan bunker hiji dina helikopter rotor tunggal. Nu insinyur Igor Sikorsky kungsi pamanggih ka imah mesin di hareup pesawat jeung tanghi dina lantai, ngalungkeun kompartemen panumpang di luhur mesin. rezeki Ieu sahingga freeing situs tina bunker dipuseurkeun.
Nu S 55 nyaéta salaku tilu bladed flapping rotor diucapkeun terjal jeung sered, jeung rotor buntut dua bladed jeung quadricycle kareta. bunker-Na ngamungkinkeun mawa of 6 ka 8 panumpang atawa genep litters ningkatna pikeun pengobatan tatu salila angkutan.
Supplanted di 50s ahir ku S 58 leuwih kuat, S 55, dina vérsi anak loba, diwangun pikeun salinan 1280. lisénsi nya éta kaala ku Perancis, Jepang jeung Britania Raya. Sungut British Westland nganteurkeun ka Perancis 42 ieu 55 anu baris di sakola jeung GH2 (Aljazair). (Sumber: www.museehelico-alat.com)
Sikorsky S-55 angin puyuh FSX download

Undeuran Biomédis

Basa