Basa

Dassault / Dornier AlphaJet PAF FSX & P3D

panas
Ukuran 13.7 MB
Undeuran 17 120
Dijieun 23-07-2014 02: 00: 00
Robah 30-05-2015 18: 32: 10
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
pangarang: lco, JP Langer (JP3A), JP borjuis (Bee Gatotkaca), Bob Chicilo
download Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina
Back jeung édisi anyar ieu Alphajets ti tim démo aerobatic tina Angkatan Udara Perancis, paket ieu ngawengku textures Palasik jeung repaints vérsi Latihan tina Angkatan Udara jeung hiji poto-nyata, kabina virtual clickable, sora adat, épék, animasi, haseup sistim jeung tilu warna nu beda (bulao, bodas, red). Pencét "i" konci pikeun ngaktipkeun haseup, ":" pikeun ngaktipkeun spoilers. Ngawengku Daptar pariksa jeung parentah pikeun aerobatics.

Nu Patrouille Acrobatique de Perancis (Basa Prancis ngucapkeun: [patʁuj akʁɔbatik də fʁɑs], Perancis Acrobatic Patrol), ogé katelah Patrouille de France atawa PAF, nyaéta precision tim démo aerobatic tina Angkatan Udara Perancis.

Ditempatkeun dina basa hawa 701 Salon-de-Provence, eta dianggap salah sahiji formasi aerobatic pangalusna di dunya, ogé panah Beureum tina British Royal Angkatan Udara Blue Malaikat atawa Naval AS.



01

02

03

04

A1

B2

C3

D4
Dassault / Dornier AlphaJet PAF FSX & P3D download
Basa