Basa
Iklan / pub

Dassault / Dornier AlphaJet PAF FSX & P3D

panas

Back jeung édisi anyar ieu Alphajets ti tim démo aerobatic tina Angkatan Udara Perancis, paket ieu ngawengku textures Palasik jeung repaints vérsi Latihan tina Angkatan Udara jeung hiji poto-nyata, kabina virtual clickable, sora adat, épék, animasi, haseup sistim jeung tilu warna nu beda (bulao, bodas, red). Pencét "i" konci pikeun ngaktipkeun haseup, ":" pikeun ngaktipkeun spoilers. Ngawengku Daptar pariksa jeung parentah pikeun aerobatics.

Nu Patrouille Acrobatique de Perancis (Basa Prancis ngucapkeun: [patʁuj akʁɔbatik də fʁɑs], Perancis Acrobatic Patrol), ogé katelah Patrouille de France atawa PAF, nyaéta precision tim démo aerobatic tina Angkatan Udara Perancis.

Ditempatkeun dina basa hawa 701 Salon-de-Provence, eta dianggap salah sahiji formasi aerobatic pangalusna di dunya, ogé panah Beureum tina British Royal Angkatan Udara Blue Malaikat atawa Naval AS.



01

02

03

04

A1

B2

C3

D4

Author lco, JP Langer (JP3A), JP borjuis (Bee Gatotkaca), Bob Chicilo
Ukuran 13.7 MB
Undeuran 14 660
Dijieun 23-07-2014 02: 00: 00
Robah 30-05-2015 18: 32: 10
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)
download

Iklan / pub