Basa
Iklan / pub

AlphaBleuCiel AlphaJet PAF FSX & P3D


Di dieu nu Alphajets sejen jeung warna tina Acrobatic Patrol Perancis. model ieu dijieun ku tim AlphaBleuCiel diadaptasi ka FSX / P3D ku Philippe Wallaert. Ngawengku tékstur (jumlah 6), dua panels 2D hiji di mode 4 / 3 jeung lain di 16 / 9 dirancang husus pikeun layar lebar, Ogé jeung kabina maya, sora adat, HUD. Pencét "i" konci pikeun ngaktipkeun haseup beureum.

Author AlphaBleuCiel, Philippe Wallaert
Ukuran 14.6 MB
Undeuran 8 857
Dijieun 10-08-2014 02: 00: 00
Robah 30-05-2015 19: 23: 20
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)
download

Iklan / pub