Basa

AlphaBleuCiel AlphaJet PAF FSX & P3D

panas
Ukuran 14.6 MB
Undeuran 10 346
Dijieun 10-08-2014 02: 00: 00
Robah 30-05-2015 19: 23: 20
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
pangarang: AlphaBleuCiel, Philippe Wallaert
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina
Di dieu nu Alphajets sejen jeung warna tina Acrobatic Patrol Perancis. model ieu dijieun ku tim AlphaBleuCiel diadaptasi ka FSX / P3D ku Philippe Wallaert. Ngawengku tékstur (jumlah 6), dua panels 2D hiji di mode 4 / 3 jeung lain di 16 / 9 dirancang husus pikeun layar lebar, Ogé jeung kabina maya, sora adat, HUD. Pencét "i" konci pikeun ngaktipkeun haseup beureum.
AlphaBleuCiel AlphaJet PAF FSX & P3D download
Basa