Basa
Iklan / pub

De Havilland DHC5 munding Angkatan Canadiennes FSX

panas
Ukuran 16.2 MB
Undeuran 13 794
Dijieun 28-01-2009 06: 29: 28
Robah 11-07-2012 13: 37: 35
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap

turboprop kembar kuat ieu dipaké salaku boh teangan carrier jeung pesawat jeung nyalametkeun. Nu lamping pungkur muka ka posisi teundeun udara jeung taneuh.
Fungsi loading / unloading.
paket lengkep pikeun FSX, panel, VC jeung sora adat. Lengkep animasi model hiber, kaasup awak animasi.

Cocog jeung Akselerasi / SP2.

Hiji tambihan-on "pigura laju friendly", nu ngomong, sampurna pikeun konfigurasi grafik leutik, sabab dulur weruh anu FSX nyaeta (teuing) ngalamar.
Sanggup ngajalankeun sababaraha pancén salaku disebutkeun di luhur, pesawat ieu bakal pas dina héd Anjeun.

download

Iklan / pub