Basa

De Havilland DHC5 munding Angkatan Canadiennes FSX

panas
Ukuran 16.2 MB
Undeuran 14 312
Dijieun 28-01-2009 06: 29: 28
Robah 11-07-2012 13: 37: 35
ngidinan freeware luar
pangarang: Premier Pesawat Desain luar http://www.premaircraft.com
download Pikeun FSX & uap Edition & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D kabina Virtual
turboprop kembar kuat ieu dipaké salaku boh teangan carrier jeung pesawat jeung nyalametkeun. Nu lamping pungkur muka ka posisi teundeun udara jeung taneuh.
Fungsi loading / unloading.
paket lengkep pikeun FSX, panel, VC jeung sora adat. Lengkep animasi model hiber, kaasup awak animasi.

Cocog jeung Akselerasi / SP2.

Hiji tambihan-on "pigura laju friendly", nu ngomong, sampurna pikeun konfigurasi grafik leutik, sabab dulur weruh anu FSX nyaeta (teuing) ngalamar.
Sanggup ngajalankeun sababaraha pancén salaku disebutkeun di luhur, pesawat ieu bakal pas dina héd Anjeun.
De Havilland DHC5 munding Angkatan Canadiennes FSX download
Basa