Basa

   De Havilland DHC5 Buffalo Forces Canadiennes FSX   

panas
nu ngarang Premier Pesawat Desain luar http://www.premaircraft.com
Ukuran 16.2 MB
Undeuran 13 876
Dijieun 28-01-2009 06: 29: 28
Robah 11-07-2012 13: 37: 35
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & FSX-uap& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) + 3D Virtual kabina


turboprop kembar kuat ieu dipaké salaku boh teangan carrier jeung pesawat jeung nyalametkeun. Nu lamping pungkur muka ka posisi teundeun udara jeung taneuh.
Fungsi loading / unloading.
paket lengkep pikeun FSX, panel, VC jeung sora adat. Lengkep animasi model hiber, kaasup awak animasi.

Cocog jeung Akselerasi / SP2.

Hiji tambihan-on "pigura laju friendly", nu ngomong, sampurna pikeun konfigurasi grafik leutik, sabab dulur weruh anu FSX nyaeta (teuing) ngalamar.
Sanggup ngajalankeun sababaraha pancén salaku disebutkeun di luhur, pesawat ieu bakal pas dina héd Anjeun.

download