Basa
Iklan / pub

Dehavilland Bombardier Dash8-Q311 - Islandia Basisir hansip FSX

panas
Ukuran 16.1 MB
Undeuran 17 430
Dijieun 10-07-2009 15: 33: 15
Robah 12-10-2014 22: 44: 36
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap

Keur versi cocog FS2004 klik di dieu.
Teu luput eta! Alus tambihan-on of-kualitas luhur, hiber komprehensif tapi basajan, sarta pohara pikaresepeun. desain New jeung panel 2D diropéa, diropéa dinamis VC, sora pinuh, bagian pindah pinuh, pangaruh caang dinamis, airstair panto kargo operasional, radar beungeut cai, FLIR jeung SLAR. New FD, HTML daptar dipariksa / ref jeung leuwih.

download

Iklan / pub