Basa

& NbspDehavilland Bombardier Dash8-Q311 - Islandia Basisir hansip FSX

panas
nu ngarang Premier Pesawat Desain luar http://www.premaircraft.com
Ukuran 16.1 MB
Undeuran 17 914
Dijieun 10-07-2009 15: 33: 15
Robah 12-10-2014 22: 44: 36
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & uap Edition& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina


Keur versi cocog FS2004 klik di dieu.
Teu luput eta! Alus tambihan-on of-kualitas luhur, hiber komprehensif tapi basajan, sarta pohara pikaresepeun. desain New jeung panel 2D diropéa, diropéa dinamis VC, sora pinuh, bagian pindah pinuh, pangaruh caang dinamis, airstair panto kargo operasional, radar beungeut cai, FLIR jeung SLAR. New FD, HTML daptar dipariksa / ref jeung leuwih.

download

Basa