Basa

   Dehavilland Bombardier Dash8-Q311 - Icelandic Coast Guard FSX   

panas
nu ngarang Premier Pesawat Desain luar http://www.premaircraft.com
Ukuran 16.1 MB
Undeuran 17 558
Dijieun 10-07-2009 15: 33: 15
Robah 12-10-2014 22: 44: 36
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & FSX-uap& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) + 3D Virtual kabina


Keur versi cocog FS2004 klik di dieu.
Teu luput eta! Alus tambihan-on of-kualitas luhur, hiber komprehensif tapi basajan, sarta pohara pikaresepeun. desain New jeung panel 2D diropéa, diropéa dinamis VC, sora pinuh, bagian pindah pinuh, pangaruh caang dinamis, airstair panto kargo operasional, radar beungeut cai, FLIR jeung SLAR. New FD, HTML daptar dipariksa / ref jeung leuwih.

download