Basa
Iklan / pub

DeHavilland Viking DHC6-400 Kembar Otter FSX

panas
Ukuran 15.1 MB
Undeuran 17 441
Dijieun 20-07-2009 17: 43: 26
Robah 11-07-2012 13: 31: 43
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX SP2 & FSX-uap

Keur versi cocog FS2004 klik di dieu.
paménta Global pikeun Kembar Otter nyaéta sarupaning nu Viking Air mimiti manufaktur alat anyar di tutuwuhan taun Calgary, Kanada jeung awal bantuan de Havilland Kanada. Nu model manufaktur anyar idéntik ka -400 -300 Honeywell luar, tapi kalayan "kaca kabina" avionics suite. Gauges dipaké dina ieu tambihan-on aya pamadegan Garmin Avionics. Nu customer kahiji make model ieu pausahaan Swiss Zimex, pangiriman kahiji diperkirakeun dina September 2009.

paket lengkep pikeun FSX-SP2 (DirectX 9) nu mibanda opat liveries: Zimex Aviation (Swiss), British Airways (Logan Air), Nepal Airlines jeung Kayman Airways

A gede tambihan-on!

download

Iklan / pub