Basa
Iklan / pub

DeHavilland DHC8-Q Paket 202 keur FSX

panas
Ukuran 15.2 MB
Undeuran 14 473
Dijieun 15-07-2010 20: 42: 25
Robah 11-07-2012 13: 29: 34
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap

Pikeun varian cocog FS2004 klik di dieu

Nu Bombardier dash 8 atawa Q Series, saméméhna katelah de Havilland Kanada dash 8 atawa DHC-8, nyaéta runtuyan kembar-engined, range sedeng, airliners turboprop. Diwanohkeun ku de Havilland Kanada (DHC) dina 1984, maranéhanana ayeuna dihasilkeun ku Bombardier Aerospace. Leuwih 1,000 8s dash sakabeh model geus diwangun jeung Bombardier forecasting jumlahna produksi ngajalankeun unit 1,192 sakabeh varian ngaliwatan ka 2016.

Nu Series 100 ngabogaan kapasitas maksimum 39, nu Series 200 boga kapasitas sarua tapi nawarkeun mesin leuwih kuat.

Produksi runtuyan Q200 jeung Q300 ceased di 1998 jeung ngan Q400 ayeuna keur dijieun tapi ratusan vérsi -100 jeung -200 tetep di service sakumna dunya.

Sadaya 8s dash dikirimkeun ti kuartal kadua 1996 antarana Noise aktip jeung Geter suprési (ANVS) sistem dirancang pikeun ngurangan kabin noise jeung tingkat Geter ka ampir maranéhanana airliners jet. Pikeun ngantebkeun quietness maranéhanana, Bombardier diganti ngaranna model dash 8 salaku turboprops Q Series (Q200, Q300 jeung Q400).

paket lengkep jeung sora, VC en model jeung repaint Benua, pisan pikaresepeun ngapung

download

Iklan / pub