Basa

   De Havilland DHC-6-300 on skis FSX   

nu ngarang Premier Pesawat Desain, Kenn Borek, Luca Paoloni luar http://www.premaircraft.com
Ukuran 14.64 MB
Undeuran 7 946
Dijieun 21-01-2012 18: 33: 14
Robah 11-07-2012 13: 26: 48
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & FSX-uap& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) + 3D Virtual kabina


Kenn Borek Air dumasar di Calgary, Kanada jeung salian operasi hiji maskapai porsi wewengkon jauh tina Kanada kalér maranehna pesawat piagam dunya-rupa ka organisasi komérsial, ilmiah jeung kamanusaan keur dipake dina rupa bumi undeveloped.

pausahaan beroperasi salah sahiji pangbadagna fleets DHC-6 di dunya, ayeuna panomeran 42, sarta alatan versatility tina DHC-6 bisa Chartered leutik dina roda, skis atawa floats salaku diperlukeun ku klien. Kadang-kadang maranehna beroperasi di livery klien sorangan, sakapeung di Kenn Borek livery sarta kadangkala kombinasi duanana.

paket ieu ngandung dua model tina DHC-6 Kembar Otter, vérsi irung pondok dina skis jeung vérsi irung lila dina ban tundra. panel adat jeung VC kaasup jeung full file sora DHC-6. dinamika hiber New méré kinerja jeung penanganan realistis jeung pikaresepeun.

download