Basa
Iklan / pub

Sireum De Havilland Lodaya renget DH-82A v1.1 FSX

panas
Ukuran 53.6 MB
Undeuran 11 130
Dijieun 29-02-2012 23: 49: 32
Robah 11-07-2012 13: 26: 12
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap

Vérsi 1.1. Nu Lodaya renget keur FSX mangrupa salah sahiji anu pangalusna tambihan-on freeware anu bisa kapanggih dina internét.
Ieu ngagambarkeun modern model Australia urang bisa manggihan ayeuna, ku kituna ngawengku sababaraha fitur tambahan anu henteu dina asli the time heubeul.

Nu de Havilland DH82 Lodaya renget ieu biplane tina 1930s dirancang ku de Havilland jeung dipaké diantarana ku pesawat Royal Angkatan Udara minangka mimiti sakola jeung drive. Manéhna tetep di service jeung RAF nepi 1952, lamun loba di antarana anu dipaké dina aviation sipil.

Sireum De Havilland Lodaya renget Vérsi 1.1 FSX

Little panginget
Pikeun mindahkeun kaméra ka kénca: + shift Ctrl + rohangan deui.
Pikeun mindahkeun kaméra ka katuhu: Ctrl + shift +



Hal ieu kacida penting pikeun maca manual nu kaasup polder utama tambihan-on, atawa ti menu Mimitian terus rikoooo nambahkeun-ons.

download

Iklan / pub