Basa
Iklan / pub

DeHavilland dash 7 FSX & P3D

panas

FSX Port Sora DeHavilland dash 7 - Teu cocog jeung FS2004.
paket ieu ngawengku tilu model, 2D panel jeung adat gauges, sora adat, dua pilihan Model hiber, sarta liveries 7. kualitas luhur. Penting, maca dokuméntasi.

Nu de Havilland Kanada DHC-7, ogé dipikawanoh minangka 7 dash nyaeta pesawat sipil jeung opat mesin turboprop. Ieu téh hiji takeoff pesawat jeung badarat pondok. Eta diawalan dina 1975 ku produsén de Havilland Kanada sareng dihasilkeun nepi ka 1988, lamun Boeing meuli pausahaan. 113 salinan anu diwangun. Anjeunna kagungan kasuksésan kawates, nu wanti pengembangan tina 8 dash.

Dina 2011, masih aya kira-kira pesawat 40 di service dina 113 diwangun. Pausahaan utama ayeuna operasi dash 7 nyaéta: Air Greenland, Pelita Air jeung Berjaya Air



Vérsi FS2004: klik di dieu

Ukuran 74.6 MB
Undeuran 26 536
Dijieun 15-05-2013 02: 28: 16
Robah 30-05-2015 18: 53: 35
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)
download

Iklan / pub