Basa

   DeHavilland Dash 7 Native FSX & P3D   

panas
nu ngarang Eagle Rotorcraft simulasi - Milton Shupe luar http://www.eaglerotorcraftsimulations.com
Ukuran 93.6 MB
Undeuran 18 418
Dijieun 28-05-2014 02: 00: 00
Robah 30-05-2015 19: 28: 02
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
   Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diujiDirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Service pak pikeun Eagle Rotorcraft simulasi / Milton Shupe / Sim-Outhouse DeHavilland DHC7 dash 7 (FSX Asalna).

Ieu ladénan alamat panto gear jero leungit dina sadaya model, nangtukeun pisibilitas nosegear ban, nangtukeun jangjang katuhu animasi spoiler, nambahan tékstur leungit ka "Bas" livery jeung nambihan kaca ka VC.
Fitur: Tilu model, dua Models hiber, 7 liveries, Adat Sora, Adat Panel jeung Gauges.

Nu de Havilland Kanada DHC-7, ogé dipikawanoh minangka 7 dash nyaeta pesawat sipil jeung opat propellers. Ieu téh hiji takeoff pondok pesawat jeung badarat. Eta diawalan dina 1975 ku produsén de Havilland Kanada sareng dihasilkeun nepi ka 1988, lamun Boeing meuli pausahaan. 113 salinan anu diwangun. Anjeunna kagungan kasuksésan kawates, nu wanti pengembangan tina 8 dash.

Dina 2011, masih aya kira-kira pesawat 40 di service dina 113 diwangun. Pausahaan utama ayeuna operasi dash 7 nyaéta: Air Greenland, Pelita Air jeung Berjaya Air.

Dash-7 C-GNBX -2012-Nov-13-002 Medium

Dash-7 C-GNBX -2012-Nov-13-009 Medium

Dash-7 C-GNBX -2012-Nov-13-011 Medium

download