Basa

DeHavilland dash 7 Asalna FSX & P3D

panas
Ukuran 93.6 MB
Undeuran 19 285
Dijieun 28-05-2014 02: 00: 00
Robah 30-05-2015 19: 28: 02
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
pangarang: Eagle Rotorcraft simulasi - Milton Shupe luar http://www.eaglerotorcraftsimulations.com
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji DirectX10 cocog + + 3D Virtual kabina
Service pak pikeun Eagle Rotorcraft simulasi / Milton Shupe / Sim-Outhouse DeHavilland DHC7 dash 7 (FSX Asalna).

Ieu ladénan alamat panto gear jero leungit dina sadaya model, nangtukeun pisibilitas nosegear ban, nangtukeun jangjang katuhu animasi spoiler, nambahan tékstur leungit ka "Bas" livery jeung nambihan kaca ka VC.
Fitur: Tilu model, dua Models hiber, 7 liveries, Adat Sora, Adat Panel jeung Gauges.

Nu de Havilland Kanada DHC-7, ogé dipikawanoh minangka 7 dash nyaeta pesawat sipil jeung opat propellers. Ieu téh hiji takeoff pondok pesawat jeung badarat. Eta diawalan dina 1975 ku produsén de Havilland Kanada sareng dihasilkeun nepi ka 1988, lamun Boeing meuli pausahaan. 113 salinan anu diwangun. Anjeunna kagungan kasuksésan kawates, nu wanti pengembangan tina 8 dash.

Dina 2011, masih aya kira-kira pesawat 40 di service dina 113 diwangun. Pausahaan utama ayeuna operasi dash 7 nyaéta: Air Greenland, Pelita Air jeung Berjaya Air.

Dash-7 C-GNBX -2012-Nov-13-002 Medium

Dash-7 C-GNBX -2012-Nov-13-009 Medium

Dash-7 C-GNBX -2012-Nov-13-011 Medium
DeHavilland dash 7 Asalna FSX & P3D download
Basa