Basa

& NbspPiaggio PD-808RM V2.2 FSX & P3D

panas
nu ngarang mario Noriega luar www.mariopilot.6x.to
Ukuran 31.3 MB
Undeuran 11 819
Dijieun 30-01-2009 12: 07: 55
Robah 24-02-2013 20: 22: 56
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
   Pikeun FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)DirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Diropéa dina 24 / 02 / 2013: Vérsi 2.2.
simulasi lengkep tina Piaggio PD-808 keur FSX (klik di dieu pikeun vérsi FS2004). Kaasup sistem realistis jeung manajemén engine maju. model ciri anu virtual kabina 3D jeung panel 2D. Sora nu alus.

Nu model outdoor ngabogaan sakabéh animasi perlu jeung leuwih! peuting cahaya Full, tilu textures, kaasup édisi husus "Rawing". sisi grafik, pesawat ieu kacida alusna dijieun, hiji tambihan-on jarang nu kudu mibanda.

Catet yén hiji dokuméntasi Inggris pohara alus téh kaasup.

Produsén: Piaggio

download