Basa

MD-81 Sas Pacakge V1 FSX

panas
Ukuran 46.1 MB
Undeuran 21 511
Dijieun 12-04-2009 15: 44: 26
Robah 13-01-2013 23: 22: 36
ngidinan freeware luar
pangarang: Mitsushi Yutaka, Warren C. Daniel, Claus Vendelboe Holmberg ...
download Pikeun FSX & uap Edition & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D kabina Virtual
Di dieu mangrupa McDonnell Douglas MD-81 diropéa jadi cocog jeung FSX jeung textures Sas SE-DMD Holmfrid Viking Sas LN-RMT Olav (Skandinavia) Dites jeung fungsi dina FSX SP1 / SP2.

kabina geulis virtual, alus sora kualitas, model grafik alus teuing, panel fungsi, tah siap pikeun ngundeur tanpa ragu.

MD-81 Sas Pacakge V1 FSX download
Basa