Basa
Iklan / pub

MD-81 Sas Pacakge V1 FSX

panas
Author Mitsushi Yutaka, Warren C. Daniel, Claus Vendelboe Holmberg ...
Ukuran 46.1 MB
Undeuran 20 712
Dijieun 12-04-2009 15: 44: 26
Robah 13-01-2013 23: 22: 36
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap

Di dieu mangrupa McDonnell Douglas MD-81 diropéa jadi cocog jeung FSX jeung textures Sas SE-DMD Holmfrid Viking Sas LN-RMT Olav (Skandinavia) Dites jeung fungsi dina FSX SP1 / SP2.

kabina geulis virtual, alus sora kualitas, model grafik alus teuing, panel fungsi, tah siap pikeun ngundeur tanpa ragu.


download

Iklan / pub