Basa

& NbspMD-81 Sas Pacakge V1 FSX

panas
nu ngarang Mitsushi Yutaka, Warren C. Daniel, Claus Vendelboe Holmberg ...
Ukuran 46.1 MB
Undeuran 21 162
Dijieun 12-04-2009 15: 44: 26
Robah 13-01-2013 23: 22: 36
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & uap Edition& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina


Di dieu mangrupa McDonnell Douglas MD-81 diropéa jadi cocog jeung FSX jeung textures Sas SE-DMD Holmfrid Viking Sas LN-RMT Olav (Skandinavia) Dites jeung fungsi dina FSX SP1 / SP2.

kabina geulis virtual, alus sora kualitas, model grafik alus teuing, panel fungsi, tah siap pikeun ngundeur tanpa ragu.


download

Basa