Basa
Iklan / pub

MD-81 Sas Pacakge V1 FSX

panas

Di dieu mangrupa McDonnell Douglas MD-81 diropéa jadi cocog jeung FSX jeung textures Sas SE-DMD Holmfrid Viking Sas LN-RMT Olav (Skandinavia) Dites jeung fungsi dina FSX SP1 / SP2.

kabina geulis virtual, alus sora kualitas, model grafik alus teuing, panel fungsi, tah siap pikeun ngundeur tanpa ragu.


Author Mitsushi Yutaka, Warren C. Daniel, Claus Vendelboe Holmberg ...
Ukuran 46.1 MB
Undeuran 20 535
Dijieun 12-04-2009 15: 44: 26
Robah 13-01-2013 23: 22: 36
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap
download

Iklan / pub