Basa

   MD-81 SAS Pacakge V1 FSX   

panas
nu ngarang Mitsushi Yutaka, Warren C. Daniel, Claus Vendelboe Holmberg...
Ukuran 46.1 MB
Undeuran 20 886
Dijieun 12-04-2009 15: 44: 26
Robah 13-01-2013 23: 22: 36
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & FSX-uap& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) + 3D Virtual kabina


Di dieu mangrupa McDonnell Douglas MD-81 diropéa jadi cocog jeung FSX jeung textures Sas SE-DMD Holmfrid Viking Sas LN-RMT Olav (Skandinavia) Dites jeung fungsi dina FSX SP1 / SP2.

kabina geulis virtual, alus sora kualitas, model grafik alus teuing, panel fungsi, tah siap pikeun ngundeur tanpa ragu.


download