Basa

Dassault Ukay 7X keur FSX

panas
Ukuran 8.47 MB
Undeuran 26 499
Dijieun 22-06-2009 17: 16: 12
Robah 24-12-2012 21: 58: 12
ngidinan freeware luar
pangarang: Premier Pesawat Desain luar http://www.premaircraft.com
download Pikeun FSX & uap Edition & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D kabina Virtual
Keur versi FS2004 klik di dieu

Nu Ukay 7X nyaéta jet bisnis andalannya ti Dassault. Hal ieu bisa mawa nepi ka 12 panumpang di speeds nepi ka Mach 0.81 jeung lingkup 6000 km. Ieu téh hiji jet bisnis antar benua bener. paket Full keur FSX panel jeung VC adat hurung ku Harun Swindle. Model kaasup 3D cab jeung 8 korsi, interior méwah. Pinuh documented jeung Daptar pariksa jeung rujukan tabel. Teu luput eta! Teu cocog jeung 10 directx.
Dassault Ukay 7X keur FSX download
Basa