Basa

   Dassault Falcon 7X for FSX   

panas
nu ngarang Premier Pesawat Desain luar http://www.premaircraft.com
Ukuran 8.47 MB
Undeuran 25 524
Dijieun 22-06-2009 17: 16: 12
Robah 24-12-2012 21: 58: 12
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & FSX-uap& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) + 3D Virtual kabina


Keur versi FS2004 klik di dieu

Nu Ukay 7X nyaéta jet bisnis andalannya ti Dassault. Hal ieu bisa mawa nepi ka 12 panumpang di speeds nepi ka Mach 0.81 jeung lingkup 6000 km. Ieu téh hiji jet bisnis antar benua bener. paket Full keur FSX panel jeung VC adat hurung ku Harun Swindle. Model kaasup 3D cab jeung 8 korsi, interior méwah. Pinuh documented jeung Daptar pariksa jeung rujukan tabel. Teu luput eta! Teu cocog jeung 10 directx.

download