Basa
Iklan / pub

Dassault Ukay 7X keur FSX

panas
Ukuran 8.47 MB
Undeuran 25 252
Dijieun 22-06-2009 17: 16: 12
Robah 24-12-2012 21: 58: 12
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap

Keur versi FS2004 klik di dieu

Nu Ukay 7X nyaéta jet bisnis andalannya ti Dassault. Hal ieu bisa mawa nepi ka 12 panumpang di speeds nepi ka Mach 0.81 jeung lingkup 6000 km. Ieu téh hiji jet bisnis antar benua bener. paket Full keur FSX panel jeung VC adat hurung ku Harun Swindle. Model kaasup 3D cab jeung 8 korsi, interior méwah. Pinuh documented jeung Daptar pariksa jeung rujukan tabel. Teu luput eta! Teu cocog jeung 10 directx.

download

Iklan / pub