Basa

   Robin R2160 Alpha & 160A for FSX SP2   

panas
nu ngarang Premier Pesawat Desain luar http://www.premaircraft.com
Ukuran 5.01 MB
Undeuran 13 720
Dijieun 28-06-2009 19: 16: 39
Robah 25-02-2013 16: 43: 23
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & FSX-uap& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) + 3D Virtual kabina


Pikeun varian cocog FS2004 klik di dieu

Nu Robin R2160 Alpha jeung 160A nu sarua. Sadaya-logam pesawat latihan aerobatic jeung 160 hp dina tiung, hiji Lycoming O-320-D2A. Nu Robin asalna dirarancang sarta diwangun di Perancis, tapi dina 2004, produksi pindah ka Alpha Aviation di Selandia Anyar.

paket lengkep pikeun FSX / SP2 (DX9 grafik), jeung VC jeung panel adat, pinuh animasi. Garmin GTX330 & GNS430. dokuméntasi Full + ref-list. Kaasup tilu liveries kawas nyata Amérika Sarikat, Britania Raya jeung Selandia Anyar. A delight murni pikeun hiber bébas.

download