Basa

   Mooney Acclaim Type S Turbo FSX   

nu ngarang alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana. alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.
Ukuran 31.07 MB
Undeuran 7 778
Dijieun 28-06-2009 19: 45: 05
Robah 06-06-2012 18: 38: 06
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & FSX-uap& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) + 3D Virtual kabina


Ieu standar Mooney Bravo FSX dirobah ka spésifikasi tina Mooney Acclaim Tipe S Turbo. Nu Acclaim Tipe S nyaéta panggancangna produksi-piston tunggal. Anak laju pesiar anu impressive mil 280 per jam di 25,000 suku urang bisa nunda pesawat ieu kategori sarua jeung kinerja turboprops. dinamika hiber anyar, kapal terbang ieu ngabogaan dua model, versi kabina standar jeung hiji jeung G1000. nambahkeun-on ngabogaan 2D panel jeung 3D ditambah adat sora. Ngawengku gambar jeung sajarah Tipe S Acclaim.

download