Basa

& NbspFSND saab 340 FSX

panas
nu ngarang Brett Henderson, Alejandro Rojas Lucena luar http://www.simviation.com/fsnd
Ukuran 28.38 MB
Undeuran 17 837
Dijieun 16-09-2009 02: 00: 00
Robah 06-06-2012 18: 35: 59
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX SP2 & FSX-uapDirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


100% cocog sareng FSX SP2. resolusi tékstur luhur, VC lengkep operasional, dinamika hiber jeung operasi realistis. Hiji jero sagemblengna rekonstruksi, nu ngamungkinkeun pikeun mindahkeun kira-kira dina kabin salaku panumpang hiji bakal ngalakukeun ti jok-Na. animasi pinuh ku bagian removable saperti tangga embarkasi.

Baca sacara saksama sadaya dokuméntasi kaasup paket ieu.

asal

Saab 340 nyaeta pesawat saeutik propelled ku dua turboprops jeung dijieun keur jarak hiber leutik. Ieu dihasilkeun ku operasi co antara saab jeung Fairchild Pesawat. Lamun dimungkinkeun nu ceased sadaya kagiatan, kabéh pangwangunan ieu dioperasikeun di pabrik saab di Linköping di Swédia. Sanggeus hiber kahiji jeung peluncuran komérsial di 1983, vérsi leuwih alus kinerja saarah ieu dimekarkeun teras nahan ka jasa dina 1989, dina ngaran 340 B. versi kadua Ieu utamana mangpaat tina motorisation leuwih kuat jeung otonomi leuwih gede. Sanggeus unit 430 anu dihasilkeun, pausahaan dieureunkeun sadaya produksi di 1998, tapi pesawat masih dipaké ku loba pausahaan hawa sakuliah dunya. (Sumber Wikipedia)

download