Basa

& NbspSpace shuttle Atlantis FSX-SP2

panas
nu ngarang Bruce Fitzgerald
Ukuran 12.3 MB
Undeuran 49 690
Dijieun 28-10-2009 18: 22: 04
Robah 06-03-2013 04: 43: 37
ngidinan freeware luar
   FSX Akselerasi atanapi SP2 & FSX-uapDirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Nu pesawat ruang angkasa Atlantis (orbital Vehicle-104 Ngeun OV-104) nyaéta hiji rohangan shuttle NASA (American Spasi Agénsi nasional). Manéhna ieu shuttle rohangan mudik operasional kungsi diwangun jeung mangrupa salah sahiji tilu shuttles rohangan pamungkas dina kondisi hiber (jeung Endeavour jeung Papanggihan) sanggeus kacilakaan nyungsi kapal maranéhanana nangtang (1986) jeung Columbia (2003): sumber wikipedia

Modél jeung tékstur set geus lengkep ulang direkayasa. Dinamika hiber geus dioptimalkeun pikeun FSX SP2 / akselerasi mulangkeun kinerja hiber orbital sub ..

laju bisa ngahontal 4.65 Mach, optimizing kakawasaan Anjeun Anjeun ampir bisa ngahontal jangkungna 700000 ft jeung parameter realisme disetel ka pisan realistis anjeun bakal manggihan eta pisan stabil. A DVC geus ditambahkeun ogé kamera view pikeun jandela bayload, nu panangan beban robot, slot setir, nu flaps pindah, sarta kabayang steering hareup. Loba efekna dina SRH Anjeun kontrol jeung Bas saperti nu animasi padet Rocket Boosters (SRB) jeung tank jettison luar. Disusun jeung SDK of FSXA .the pamandangan peluncuran Pad teu kaasup tapi anjeun bisa kalayan gampang ngundeur ti wéb.

kenop animasi
Payload lawang bay: Maj + E
SRB ejection Maj + E 2
Kaluar tank jettison Maj + E 3
Hela Arm jeung modul rohangan Maj + E 4

trik
Pikeun Tah kitu pola hiber kabuka kaluar 2 and3
Keur peluncuran nangtung
-Use Nu 'SleW' atawa modus transposisi (key: Y) .vertical rotasi tempat anjeun shuttle rohangan di Pad peluncuran nu dipikahoyong (A pamandangan diundeur jeung Pad peluncuran ajeg)
- Throttle 20% ka 25% dorong
-Exit Nu 'Slew' mode jeung anjeun siap peluncuran nu
-gently ngaronjatkeun daya dorong ka throttle full
-As Roket nyaéta stabil aman jeung jelas (luhur) cukup) ngaleupaskeun SRB jeung tank luar
Mangga baca payil napel kanggo inpormasi lengkep.


Di handap ieu hiji video tutorial leutik nu ngécéskeun anjeun kumaha nyieun peluncuran nangtung. ku filipe026



Author Bruce Fitzgerald

Separation du embung externe

Animasi du bras du robot de ngecas utile et du modul

download

Basa