Basa

Paket Provider Fairchild C-123 K for FSX

panas
Ukuran 8.91 MB
Undeuran 15 726
Dijieun 13-12-2009 18: 42: 18
Robah 06-06-2012 18: 56: 04
ngidinan freeware luar
pangarang: Vladimir Zhyhulskiy diadaptasi ku Danny Garnier
download Pikeun FSX & uap Edition & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D kabina Virtual
Pikeun FS2004 varian cocog klik di dieu

Luhung Fairchild C-123 K for FSX, SP1, SP2, Akselerasi
Versi 3 angkutan legendaris - Samaun perang Vietnam oge dipikawanoh ti bioskop "Air Amérika" (M.Gibson & R.Downey). Dina versi anyar modél visual lengkep robah jeung animasi ku pilots jeung animasi ku unloading of kargo. Nyaéta VC lengkep diolah - lengkep levers jeung gauges animasi dpi luhur, lengkep animasi co-pilot berpungsi. Panel. 3 textures - Air Amérika, FAV, USAF (camo). Nu ditambahkeun pangaruh adat 4 - tetes kotak kargo, teundeun babi jeung parasut nu (? Inget bioskop a), mimitian ti mesin jeung pangaruh lebu di gerak dina airfields taneuh.instruksi lengkep pikeun masang nyaéta ngalampirkeun (ReadMe.doc).

Paket Provider Fairchild C-123 K for FSX download
Basa