Basa

& NbspFairchild C-123 K Paket Provider pikeun FSX

panas
nu ngarang Vladimir Zhyhulskiy diadaptasi ku Danny Garnier
Ukuran 8.91 MB
Undeuran 15 418
Dijieun 13-12-2009 18: 42: 18
Robah 06-06-2012 18: 56: 04
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & uap Edition& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina


Pikeun FS2004 varian cocog klik di dieu

Luhung Fairchild C-123 K for FSX, SP1, SP2, Akselerasi
Versi 3 angkutan legendaris - Samaun perang Vietnam oge dipikawanoh ti bioskop "Air Amérika" (M.Gibson & R.Downey). Dina versi anyar modél visual lengkep robah jeung animasi ku pilots jeung animasi ku unloading of kargo. Nyaéta VC lengkep diolah - lengkep levers jeung gauges animasi dpi luhur, lengkep animasi co-pilot berpungsi. Panel. 3 textures - Air Amérika, FAV, USAF (camo). Nu ditambahkeun pangaruh adat 4 - tetes kotak kargo, teundeun babi jeung parasut nu (? Inget bioskop a), mimitian ti mesin jeung pangaruh lebu di gerak dina airfields taneuh.instruksi lengkep pikeun masang nyaéta ngalampirkeun (ReadMe.doc).


download