Basa
Iklan / pub

Paket Provider Fairchild C-123 K for FSX

panas

Pikeun FS2004 varian cocog klik di dieu

Superb Fairchild C-123 K for FSX, SP1, SP2, Acceleration
Versi 3 angkutan legendaris - Samaun perang Vietnam oge dipikawanoh ti bioskop "Air Amérika" (M.Gibson & R.Downey). Dina versi anyar modél visual lengkep robah jeung animasi ku pilots jeung animasi ku unloading of kargo. Nyaéta VC lengkep diolah - lengkep levers jeung gauges animasi dpi luhur, lengkep animasi co-pilot berpungsi. Panel. 3 textures - Air Amérika, FAV, USAF (camo). Nu ditambahkeun pangaruh adat 4 - tetes kotak kargo, teundeun babi jeung parasut nu (? Inget bioskop a), mimitian ti mesin jeung pangaruh lebu di gerak dina airfields taneuh.instruksi lengkep pikeun masang nyaéta ngalampirkeun (ReadMe.doc).


Author Vladimir Zhyhulskiy adapted by Danny Garnier
Ukuran 8.91 MB
Undeuran 14 855
Dijieun 13-12-2009 18: 42: 18
Robah 06-06-2012 18: 56: 04
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap
download

Iklan / pub