Basa

Fouga Zephyr CM175 v1.1 FSX

Ukuran 15.7 MB
Undeuran 7 106
Dijieun 31-01-2010 14: 53: 32
Robah 06-06-2012 18: 33: 55
ngidinan freeware luar
pangarang: Andre Chancel (Restauravia.com) luar http://www.restauravia.com
download Pikeun FSX & Edition uap DirectX10 cocog + + 3D kabina Virtual
Pikeun FS2004 varian cocog klik di dieu

Nu Fouga Zephyr ieu dibere dua konfigurasi:
- "Solo" konfigurasi sareng salah sahiji pilot
- "Kontrol dual" konfigurasi, nyaéta dua pilots dina papan, model ieu piloted ti jok pungkur

Sababaraha béda antara pesawat nyata jeung model ieu anu diwanohkeun
nyieun pamakéan anak gampang pikeun pilot virtual:

- Nu gearwheel irung geus steerable bari Fouga nyata ieu disetir dina taneuh jeung rem
- A GPS, hiji VOR / DME jeung pilot otomatis nu diwanohkeun dina boh model
- Sababaraha lampu suplemén nu disimpen dina panel pikeun betah virtual ngapung (flaps, gear badarat, airbrakes)

Ngawengku dokuméntasi full di english!

Sajarah:

Teu jadi kawentar salaku-Na "grand-adi", pesawat Fouga Magister Téknik, nu Fouga Zephyr nyaéta versi angkatan laut tina Fouga.
Dina awal taun limapuluhan, manajer Angkatan Laut Perancis, néangan cara nasional keur latihan pilots maranéhanana, éta pisan kabetot ku program Fouga dina kamajuan pikeun Angkatan Udara Perancis. Pérsi diadaptasi pikeun spésifikasi Angkatan Laut diwangun jeung dina 1956 Juli 31, kahiji Fouga CM170M prototipe, ngaranna "Esquif", dijieun hiber kahijina. A meuli aircrafts 30 ieu beja jeung kiriman ieu dipisah antara 1959 jeung 1961. Ieu runtuyan meuli tunggal versi pesawat ieu, diganti ngaranna CM175 "Zephyr" saluyu jeung aircrafts Angkatan Laut Perancis séjén dina waktu ieu (Aquilon, Alize) ngagunakeun ngaran angin '. Komo deui Fouga Zephyr ieu dipaké ku Angkatan Laut Perancis, utamana jeung Foch jeung operator Clemenceau. Salila leuwih ti tilu puluh taun, Zephyr geus dipintonkeun reliabiliti jeung katahanan qualities anak dina kaayaan dipake parna
Hiji tim aerobatic ngalayang Zephyrwas dijieun di 1961 ku Perancis Angkatan Laut

ciri umum:

ciri husus airframe ngawengku hiji 110 ° sudut kukupu buntut
Wingspan: 12,15m
Panjang: 10,20m
Jangkungna: 2,90m

Sahingga bisa hirup kalawan sarupa pisan ka pesawat Fouga Magister Téknik, nu Zephyr ieu kitu dicirikeun ku transformasi penting. Intina:

- Bala airframe
- Bertulang gear badarat kaasup fungsi husus pikeun "leuwih-inflate" irung gear shock absorber
- Canopies ngageser ka authorize catapult launching jeung badarat jeung canopies dibuka
- Buntut hook jeung alat pikeun handing salila launching catapult
- Sudut indikator serangan (BIP) pikeun control badarat carrier akurat

Nu Fouga Zephyr ngabogaan dua mesin Marbore II
massa maksimum ka catapult 3450 kg
dorong maksimum (permukaan laut) 400 Dan (x2)
Rpm maksimum 22600 rpm

(5ource: dokuméntasi Inggris kaasup undeuran)

Models: André Chancel
panels 2D jeung gauges: Jean-Pierre Langer
dinamika hiber: Jean-Pierre borjuis
setélan taneuh: Benoit Dubé
Textures: Marc Hardouin
http://restauravia.com/
panasehat Téknis: Claude Marie (urut instruktur pilot Fouga Zephyr)
Fouga Zephyr CM175 v1.1 FSX download
Basa