Basa
Iklan / pub

Beechcraft Super King Air 300 St. Maarten Grogol Club FSX


Keur versi cocog FS2004 klik di dieu

King Air 300 superbly dimodelkeun jeung warna tina "St. Maarten Grogol Club. Ngawengku kabina virtual (VC) jeung sora adat saperti biasa.

Attention in this version users FSX-SP2 will have some display problems with propelers, it may not be completely transparent when rotating. For the moment no solution exists.

Information:

Runtuyan Beechcraft King Air nyaéta pesawat kembar-turboprop dihasilkeun ku Beechcraft ti 1964.

Ieu ngawengku rupa-rupa model dilengkepan Pratt & Whitney PT6, sarta pressurized jeung kapasitas 5 ka 9 panumpang. Model beda nu 90 / 99 / 100 King Air, Raja Air 200 jeung Raja Air 300 / 350. Lingkup Raja Air ngabogaan range antara 1300 jeung 1800 laut (nm) jeung bisa ngapung ka hiji jangkungna 28,000 ka 35,000 suku (ft).

Raja Air geus pohara suksés jeung terus karir bisnis gede alatan maranéhanana reliabiliti, kinerja (laju, landings jeung takeoffs ti runways pondok, payload badag) sarta volume kabin ka kanyamanan panumpang badag sarta kamungkinan transformasi gancang dina nu kabin keur dipake médis. pesawat ieu sanggup linking sadaya kota utama europeens ti Éropa Tengah jeung kacida hadir dina fleets tina operator taksi hawa. (Sumber wikipedia)

Ukuran 32.49 MB
Undeuran 9 831
Dijieun 11-04-2010 10: 26: 52
Robah 06-06-2012 18: 23: 00
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap
download

Iklan / pub