Basa

Morane Saulnier MS-760 Paris Jet FSX SP2

panas
Ukuran 9.11 MB
Undeuran 11 345
Dijieun 03-06-2010 02: 15: 22
Robah 06-06-2012 18: 19: 03
ngidinan freeware luar
pangarang: Tim Piglet Conrad - Piglets aneh Planes
download FSX Akselerasi atanapi SP2 & FSX-uap DirectX10 cocog + + 3D Virtual kabina
Perhatian ngan pikeun FSX-SP2 atawa Akselerasi.
model lengkep jeung gauges adat jeung kabina virtual kualitas. ngawengku tilu repaints.
Nu Morane-Saulnier MS-760 Paris nyaéta jet palatih jeung liaison pesawat Perancis diwangun ku Morane-Saulnier. Dumasar palatih dua jok saméméhna, MS-755 Fleuret, nu Paris ieu dipaké ku militer Perancis antara 1959 jeung 1997. Dina 1955, hiji venture pondok-cicing jeung Beech Pesawat ka pasar nu Paris salaku Eksekutif Business Jet di pasar US ieu geura-giru eclipsed ku Learjet sacara Model 23.
Morane Saulnier MS-760 Paris Jet FSX SP2 download
Basa