Basa

& NbspAviatika Ujang-890 Ultralight Biplane FSX-SP2-AC

nu ngarang Tim Piglet Conrad - Piglets aneh Planes
Ukuran 8.48 MB
Undeuran 7 766
Dijieun 02-07-2010 21: 18: 10
Robah 06-06-2012 18: 17: 33
ngidinan freeware luar
   FSX Akselerasi atanapi SP2 & FSX-uapDirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Nu Аviatika-МАI-890 ultra-lampu pesawat serbaguna dimaksudkeun keur olahraga, aero-pariwisata, panjagaan jeung patroli. Pesawat geus alus teuing kaluar-pintonan kabina, nyaéta basajan di piloting.

Pesawat anu single engine, jok single braced biplane jeung tipe beam fuselage, empennage tina rarancang cruciform standar, jeung jangjang / kontrol surfaces / empennage lawon nutupan, tilu kabayang non-retractable LG tina tipe spring jeung irung steering jeung tipe kabina nutup.

Alus tambihan-on!

download

Basa