Basa

Aviatika Ujang-890 Ultralight Biplane FSX-SP2-AC

Ukuran 8.48 MB
Undeuran 8 002
Dijieun 02-07-2010 21: 18: 10
Robah 06-06-2012 18: 17: 33
ngidinan freeware luar
pangarang: Tim Piglet Conrad - Piglets aneh Planes
download FSX Akselerasi atanapi SP2 & FSX-uap DirectX10 cocog + + 3D Virtual kabina
Nu Аviatika-МАI-890 ultra-lampu pesawat serbaguna dimaksudkeun keur olahraga, aero-pariwisata, panjagaan jeung patroli. Pesawat geus alus teuing kaluar-pintonan kabina, nyaéta basajan di piloting.

Pesawat anu single engine, jok single braced biplane jeung tipe beam fuselage, empennage tina rarancang cruciform standar, jeung jangjang / kontrol surfaces / empennage lawon nutupan, tilu kabayang non-retractable LG tina tipe spring jeung irung steering jeung tipe kabina nutup.

Alus tambihan-on!
Aviatika Ujang-890 Ultralight Biplane FSX-SP2-AC download
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!