Basa
Iklan / pub

Dornier Do328 Turbo keur FSX

panas
Ukuran 13.41 MB
Undeuran 10 585
Dijieun 15-07-2010 22: 08: 52
Robah 06-06-2012 18: 16: 54
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap

Pikeun varian cocog FS2004 klik di dieu
Dasar Do328 kahiji flew dina 6 Désémber 1991, sarta diasupkeun layanan komérsial dina bulan Oktober 1993. fuselage anyar The 328 sacara diidinan pikeun nyaman 3-abreast seating, jeung potensi keur konfigurasi 4-abreast. Digabungkeun jeung jangjang supercritical dimekarkeun ti Dornier sacara Do 228, ieu méré 328 pesiar alus teuing jeung nanjak kamampuhan. Dina 2005, nu Australia Maritime Kasalametan Otoritas (AMSA) dileler kontrak ka AeroRescue for lila-range Search jeung Nyalametkeun (SAR) kamampuhan kira-kira Australia.

Lima 328-100s anu progressively commissioned ti April 2006 ka Pébruari 2007 jeung ditempatkeun di kira-kira basisir Australia nyadiakeun jam 24, 30 kamampuhan response menit.

Dina Januari 2008 jumlahna pesawat 80 Dornier 328-100 tetep di service maskapai.

Di antarana repaints 3, paket lengkep kualitas alus

download

Iklan / pub