Basa

& NbspMudry CAP-10 pikeun FSX

panas
nu ngarang Samdim Desain luar http://samdimdesign.free.fr/
Ukuran 16.21 MB
Undeuran 13 317
Dijieun 09-09-2010 21: 50: 29
Robah 01-12-2012 22: 22: 27
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & uap Edition& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina


Model wincikan jeung complet, hiji alus teuing tambihan-on! F-BXHV aeroclub Cap Evolution, LFPT Pontoise-Cormeilles, Perancis The Mudry CAP 10 hiji dua-jok latihan pesawat aerobatic kahiji diwangun dina 1970 jeung masih dina produksi di 2010. tah ieu dimekarkeun ti Piel Super Emeraude jeung lahir salaku CP100. ngaran dirobah jadi CAP 10, CAP keur 'Constructions Aéronautiques Parisiennes'.

Nu CAP 10 ieu dijieun ku Mudry (ngaran desainer anak) dina Bernay, Perancis, meuli ku CAP Industries nu saterusna jadi Apex Pesawat. Handap bangkrut of Apex di 2008, hak pikeun ngahasilkeun spares anu dileler ka Dyn'Aviation.

download

Basa