Basa

Sukhoi Su-26 FSX

Ukuran 5.99 MB
Undeuran 8 526
Dijieun 31-10-2010 22: 36: 13
Robah 06-03-2013 04: 56: 44
ngidinan freeware luar
pangarang: :-( kanyahoan
download FSX Akselerasi atanapi SP2 & FSX-uap DirectX10 cocog + + 3D Virtual kabina
Leutik pesawat aerobatic Soviét pikeun kinerja! Kualitas grafis tina model mana leuwih ti basajan "freeware" salaku mindeng jeung pamilih urang jeung sia oge Mayar.

Ngawengku dua textures "Ferrari" jeung "McLaren" reflections logam jeung sora husus pikeun model ieu. A kabina detailled virtual (VC) oge bakal ngajadikeun anjeun bagja.

-------------------------------------------------- -------------------------------------------

Nu Sukhoi Su-26 nyaeta aerobatics pesawat single-seater ti urut Uni Soviét, Powered ku mesin reciprocating single radial. Nu Su-26 geus pertengahan dipasang jangjang lempeng jeung gear badarat tetep, nu gear utama dipasang dina titanium arc padet.

Nu Sukhoi Su-26 dijieun hiber kahijina dina Juni 1984, asal opat gaduh Prop dua bladed. produksi switched ka Su-26M, jeung surfaces buntut refined jeung 3-bladed Hoffman Prop. refinements Salajengna anu dijieun, sarta model meunang hadiah tim boh lalaki jeung awewe di 1986 Dunya Aerobatics Championships. dirobah Su-26M3 jeung mesin M9F 430-hp anyar didominasi Aerobatic Championships Dunya 2003 jeung 2005 ogé Championships Éropa 2004. Ieu diékspor ka Argentina di 1990s.
sumber wikipedia
Sukhoi Su-26 FSX download
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!