Basa
Iklan / pub

paket RAF Hawker Siddeley Nimrod keur FSX

panas
Ukuran 79.2 MB
Undeuran 17 184
Dijieun 31-01-2011 00: 17: 37
Robah 06-06-2012 18: 11: 30
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap

Nu Hawker Siddeley Nimrod nyaeta pesawat patroli maritim nu Air Force Royal. Ieu téh mangrupa panerusna tina Avro Shackleton. Hal ieu dumasar kana De Havilland Komet salaku Hawker Siddeley (ayeuna BAE Systems napel) geus robah.

Nice ADD-ON!

paket lengkep ieu keur FSX ngan sarta ngandung model Nimrod MR1, MR2 jeung R1. Sababaraha textures (repaints) keur unggal model anu kaasup.

tambihan-on The dirancang pikeun dikawasa pinuh ti kabina virtual (VC), jadi ngarasakeun eta.

manual teu sadia can, Tapi bakal geura-giru ti website panulis sacara: www.simshed.co.uk

Nimrod

A monster téknologi, hiji hunter kapal selam gede. Dirancang ti jet airliner kahiji, Komet, nu prototipe kahiji Hawker Siddeley Nimrod nyandak off pikeun kahiji kalina Méi 23, 1967. Nu hiber maiden of prototipe kadua ieu location2 bulan saterusna.

Nimrod

Komo ayeuna, pangintipan maritim Nimrod terus misi penting maranéhanana. Nu Nimrod geus ratusan sajarah maranéhanana misi suksés

Nimrod

On papan, naha nyukcruk sistem, kapal selam, observasi pesawat atawa parabot panjagaan nyaéta alus salaku aparat jeung NCOs anu ngagunakeun

Nimrod

Ieu téh hiji alat sanggup misi patroli gancang jeung panjang, Nimrod Bapak MK 2 ngabogaan sistem study modern, kaasup radar, magnetometer jeung sistem pikeun processing digital data akustik.

Nimrod

Hal ieu bisa mawa biaya jero nuklir atawa konvensional atawa torpedoes atawa Pertambangan dina pakarang bunker vast. unit ieu ogé dilengkepan attachment dina-jangjang titik nu bisa napel misil ka-hawa atawa misil anti-kapal.

Nimrod

download

Iklan / pub