Basa

British Aerospace Nimrod Paket FSX & P3D

panas diropéa
Ukuran 103 MB
Undeuran 18 766
Dijieun 31-01-2011 00: 17: 37
Robah 29-08-2017 18: 02: 52
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
pangarang: Model ku Brian Franklin (Simshed). Kabina na instrumentation ku Jim Cooper, adaptasi FSX / P3D ku Philippe Wallaert, Rikoooo
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1 v2 v3 v4 cocog DirectX10 + + 3D kabina Virtual
Changelog Diropéa dina 29 / 08 / 2017: panel 2D Anyar dirancang pikeun layar lega (16 / 9), nambahkeun-on kiwari cocog sareng Prepar3D v1, v2, v3 na v4. Otomatis installer Vérsi 10
Nu Hawker Siddeley Nimrod nyaeta pesawat patroli maritim nu Air Force Royal. Ieu téh mangrupa panerusna tina Avro Shackleton. Hal ieu dumasar kana De Havilland Komet salaku Hawker Siddeley (ayeuna BAE Systems napel) geus robah.

Nice ADD-ON!

pakét lengkep Ieu ngandung model Nimrod MR1, MR2 na R1. Sababaraha textures (repaints) pikeun tiap modél anu kaasup.
nambihkeun dina dirancang pikeun jadi dikawasa ti kabina maya (VC) tapi panel 2D ieu ogé kaasup. mangga sing raos.

Nimrod

A monster téknologi, hiji hunter kapal selam gede. Dirancang ti jet airliner kahiji, Komet, nu prototipe kahiji Hawker Siddeley Nimrod nyandak off pikeun kahiji kalina Méi 23, 1967. Nu hiber maiden of prototipe kadua ieu location2 bulan saterusna.

Nimrod

Komo ayeuna, pangintipan maritim Nimrod terus misi penting maranéhanana. Nu Nimrod geus ratusan sajarah maranéhanana misi suksés

Nimrod

On papan, naha nyukcruk sistem, kapal selam, observasi pesawat atawa parabot panjagaan nyaéta alus salaku aparat jeung NCOs anu ngagunakeun

Nimrod

Ieu téh hiji alat sanggup misi patroli gancang jeung panjang, Nimrod Bapak MK 2 ngabogaan sistem study modern, kaasup radar, magnetometer jeung sistem pikeun processing digital data akustik.

Nimrod

Hal ieu bisa mawa biaya jero nuklir atawa konvensional atawa torpedoes atawa Pertambangan dina pakarang bunker vast. unit ieu ogé dilengkepan attachment dina-jangjang titik nu bisa napel misil ka-hawa atawa misil anti-kapal.

Nimrod
British Aerospace Nimrod Paket FSX & P3D download
Basa