Basa
Iklan / pub

ICP sabana Vérsi 3.7 keur FSX

Ukuran 6.17 MB
Undeuran 4 879
Dijieun 31-01-2011 15: 52: 54
Robah 06-06-2012 18: 09: 33
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap

Nu ICP sabana mangrupa salah sahiji ultralights jual luhur di Éropa. Ieu téh bisa diandelkeun jeung gampang ngapung. kinerja STOL anak ngajadikeun eta gampang beroperasi ti airfield mana waé. Nu sabana ogé kapal terbang pohara alus pikeun penerbangan cross-nagara salila bisa ngahargaan stabilitas gede anak.

paket ngandung dua model, hiji jeung calana kabayang jeung hiji tanpa, sarta dua tékstur susunan, Italia jeung Kanada.
Model geus gawe panel VC sarta bisa hiber ti kabina Virtual wungkul.

data téhnis jeung kinerja dicandak ti situs resmi produsén: www.ICP.it.

download

Iklan / pub