Basa

ICP sabana Vérsi 3.7 keur FSX

Ukuran 6.17 MB
Undeuran 5 450
Dijieun 31-01-2011 15: 52: 54
Robah 06-06-2012 18: 09: 33
ngidinan freeware luar
pangarang: Model, textures jeung panel ku: Massimo Taccoli. Sora ku: Mike Hambly. Dinamika hiber jeung gauges panel ku: Dennis Seeley luar http://www.maxtac.it
download Pikeun FSX & uap Edition & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D kabina Virtual
Nu ICP sabana mangrupa salah sahiji ultralights jual luhur di Éropa. Ieu téh bisa diandelkeun jeung gampang ngapung. kinerja STOL anak ngajadikeun eta gampang beroperasi ti airfield mana waé. Nu sabana ogé kapal terbang pohara alus pikeun penerbangan cross-nagara salila bisa ngahargaan stabilitas gede anak.

paket ngandung dua model, hiji jeung calana kabayang jeung hiji tanpa, sarta dua tékstur susunan, Italia jeung Kanada.
Model geus gawe panel VC sarta bisa hiber ti kabina Virtual wungkul.

data téhnis jeung kinerja dicandak ti situs resmi produsén: www.ICP.it.
ICP sabana Vérsi 3.7 keur FSX download
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!