Basa
Iklan / pub

Fouga Zephyr FSX Akselerasi v2.0

panas

Nu Fouga Zephyr asalna dina dua konfigurasi:
- A "solo" konfigurasi (single-pilot diposisikan dina jok hareup)
- A kontrol konfigurasi dual "DC" jeung dua pilots dina papan. Vérsi ieu utamana diadaptasi maké jeung "Tanjungjaya kabina" pilihan tina FSX.

Sababaraha béda antara pesawat nyata jeung model ieu anu diwanohkeun nyieun pamakéan anak gampang pikeun pilot virtual:
- Nu gearwheel irung geus steerable bari Fouga nyata ieu steered dina taneuh jeung rem
- A GPS, hiji VOR / DME, TACAN jeung hiji pilot otomatis nu diwanohkeun dina boh model
- Sababaraha lampu suplemén nu disimpen dina panel pikeun betah virtual ngapung (flaps, gear badarat, airbrakes)

PERHATOSAN! Vérsi ieu 2 geus maju keur FSXAcceleration. Ieu téh teu cocog jeung hiber simulator 2004 (FS9). kasaluyuan anak jeung pérsi séjén FSX (SP1 - SP2) teu assured.

Ieu téh imperatif maca manual kaasup jeung paket ieu kaasup hiji teaches Anjeun kumaha darat dina kapal carrier (pisan informatif)

Di handap ieu hiji bubuka video pondok ku Amentiba



Sajarah
 
Teu jadi kawentar salaku-Na "grand-adi", pesawat Fouga Magister Téknik, nu Fouga Zephyr nyaéta versi angkatan laut tina Fouga. Dina awal taun limapuluhan, nu otoritas Angkatan Laut Perancis, néangan cara nasional keur latihan pilots maranéhanana, éta pisan kabetot ku program Fouga dina kamajuan pikeun Angkatan Udara Perancis. Pérsi diadaptasi ka spésifikasi Angkatan Laut diwangun jeung dina 1956 Juli 31, kahiji Fouga CM170M prototipe, ngaranna "Esquif", dijieun hiber kahijina. A meuli aircrafts 30 ieu beja jeung kiriman ieu dipisah antara 1959 jeung 1961. Ieu runtuyan meuli tunggal versi pesawat ieu diganti ngaranna CM175 "Zephyr" saluyu jeung aircrafts Angkatan Laut Perancis séjén dina waktu ieu (Aquilon, Alize) ngagunakeun ngaran angin '. Komo deui Fouga Zephyr ieu dipaké ku Angkatan Laut Perancis, utamana jeung Foch jeung operator Clemenceau. Salila leuwih ti tilu puluh taun, Zephyr geus dipintonkeun reliabiliti jeung katahanan qualities anak dina kaayaan dipake parna.
Hiji tim aerobatic ngalayang Zephyr dijieun di 1961 ku Angkatan Laut Perancis

Zephyr

ciri umum:

ciri husus airframe ngawengku hiji 110 ° sudut kukupu buntut
Wingspan: 12,15m
Panjang: 10,20m
Jangkungna: 2,90m

Sahingga bisa hirup kalawan sarupa pisan ka pesawat Fouga Magister Téknik, nu Zephyr ieu kitu dicirikeun ku transformasi penting.

Intina:
- Bala airframe
- Bertulang gear badarat kaasup fungsi husus pikeun "leuwih-inflate" irung gear shock absorber
- Canopies ngageser ka authorize catapult launching jeung badarat jeung canopies dibuka
- Buntut hook jeung alat pikeun handing salila launching catapult
- Sudut indikator serangan (BIP) pikeun control badarat carrier akurat

Nu Fouga Zephyr ngabogaan dua mesin Marbore II

massa maksimum ka catapult 3450 kg
dorong maksimum (permukaan laut) 400 Dan (x2)
Rpm maksimum 22600 rpm

Zephyr

Ukuran 31.26 MB
Undeuran 11 248
Dijieun 31-01-2011 21: 32: 10
Robah 06-06-2012 18: 08: 36
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX Akselerasi & FSX-uap
download

Iklan / pub