Basa
Iklan / pub

Dyn aero CR100 FSX SP2


Dyn aero CR100 keur FSX SP2 ku kolot pat.

Nu Dyn Aero CR.100 mangrupa alat Perancis diwangun engine tunggal, dua jok monoplane, dimekarkeun di 1990s jeung dimaksudkeun salaku boh hiji palatih aerobatic jeung tourer a, utamana keur dipake aero klub.

model Gmax jeung kabina Virtual nice pinuh animasi fitur. Ngarasakeun!


Ukuran 5.87 MB
Undeuran 4 944
Dijieun 02-01-2012 04: 15: 53
Robah 06-06-2012 17: 59: 36
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX SP2 & FSX-uap
download

Iklan / pub