Basa

Dyn aero CR100 FSX SP2

Ukuran 5.87 MB
Undeuran 5 368
Dijieun 02-01-2012 04: 15: 53
Robah 06-06-2012 17: 59: 36
ngidinan freeware luar
pangarang: Patrick Le Luyer luar http://oldpat.e-monsite.com/
download Pikeun FSX SP2 & FSX-uap DirectX10 cocog + + 3D kabina Virtual
Dyn aero CR100 keur FSX SP2 ku kolot pat.

Nu Dyn Aero CR.100 mangrupa alat Perancis diwangun engine tunggal, dua jok monoplane, dimekarkeun di 1990s jeung dimaksudkeun salaku boh hiji palatih aerobatic jeung tourer a, utamana keur dipake aero klub.

model Gmax jeung kabina Virtual nice pinuh animasi fitur. Ngarasakeun!

Dyn aero CR100 FSX SP2 download
Basa