Basa
Iklan / pub

Seabird Seeker SB7L-360A Serie 2 FSX & P3D


Ngawengku susunan pinuh ku gauges asli, kacida lengkep photorealistic 2D kabina, hiji VC fungsi pinuh jeung lima schemes cet. dinamika hiber anu estu akurat jeung nyieun pesawat hiji delight ngapung. Aya operasi manual full kaasup polder Dokumén Seabird Seeker SB7L.

Nu Seabird Seeker nyaeta pesawat observasi cahaya diwangun ku Seabird Aviation Australia Pty Ltd Australia jeung Seabird Aviation Jordan. pausahaan pasar pesawat salaku low biaya alternatif ka helikopter observasi, pikeun séktor militer jeung sipil. Kalungguhan anu pasar pausahaan pesawat pikeun antarana pamariksaan pipa, basisir lalajo, tugas lingkungan, fotografi hawa jeung kaamanan. pesawat ieu Powered ku mesin Lycoming O-360.

Nu Seabird Seeker geus miboga sababaraha kasuksésan ékspor, sarta dioperasikeun ku nu anyar (post 2003 invasi) Angkatan Udara Iraqi.

Author Darrel Woodhouse
Ukuran 15.01 MB
Undeuran 7 057
Dijieun 30-03-2012 18: 55: 05
Robah 18-01-2013 02: 06: 19
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)
download

Iklan / pub