Basa

& NbspSeabird Seeker SB7L-360A Serie 2 FSX & P3D

nu ngarang Darrel Woodhouse
Ukuran 15.01 MB
Undeuran 7 302
Dijieun 30-03-2012 18: 55: 05
Robah 18-01-2013 02: 06: 19
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)DirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Ngawengku susunan pinuh ku gauges asli, kacida lengkep photorealistic 2D kabina, hiji VC fungsi pinuh jeung lima schemes cet. dinamika hiber anu estu akurat jeung nyieun pesawat hiji delight ngapung. Aya operasi manual full kaasup polder Dokumén Seabird Seeker SB7L.

Nu Seabird Seeker nyaeta pesawat observasi cahaya diwangun ku Seabird Aviation Australia Pty Ltd Australia jeung Seabird Aviation Jordan. pausahaan pasar pesawat salaku low biaya alternatif ka helikopter observasi, pikeun séktor militer jeung sipil. Kalungguhan anu pasar pausahaan pesawat pikeun antarana pamariksaan pipa, basisir lalajo, tugas lingkungan, fotografi hawa jeung kaamanan. pesawat ieu Powered ku mesin Lycoming O-360.

Nu Seabird Seeker geus miboga sababaraha kasuksésan ékspor, sarta dioperasikeun ku nu anyar (post 2003 invasi) Angkatan Udara Iraqi.

download