Basa
Iklan / pub

Rockwell B-1B Lancer AlphaSim FSX

panas

Keur versi cocog FS2004 klik di dieu

Nu Rockwell B-1 Lancer ngebom mangrupa-rupa lila jeung variabel géométri dimekarkeun ku US di 1970s. Ieu diwangun dina salinan 100 jeung masih dina ladenan di 2012.

Included with 4 repaints, custom sounds, virtual cockpit and the ability to drop bombs, not compatible DirectX10. Excellent quality.

Small bug with FSX SP2 rain makes the virtual cockpit windows opaque, avoid the rain ...

animasi

- Pinuh animasi ayun jangjang jeung slats ujung anjog (key panutup)
- Lucu spoilerons jeung elevons (otomatis, dina iteuk kenca / katuhu)
- Lucu spoilers jangjang (. Bakal 'pop-up' lamun keypress-diaktipkeun, hiji watesan sim lamun spoilerons nu padamelan A kontrol slaider bakal kumaha mulangkeun spoiler animasi lemes)
- Bubuka kabina Hatch (shift-e)
- Dorsal utama laju marake (/ -key)
- Bubuka teluk bom (2nd Kaluar (shift-e, mangka 2)
- Togglable inohong awak (Ctrl-W)

info panel

mindahkeun-2 - Electrics Panel
mindahkeun-3 - pindang Panel
mindahkeun-4 - throttle
mindahkeun-5 - GPS

Afterburner Pangaruh - ieu otomatis oge engages nu dorongan daya hade dina model hiber.


Ukuran 21.62 MB
Undeuran 19 048
Dijieun 03-05-2012 16: 59: 42
Robah 06-06-2012 17: 49: 02
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap
download

Iklan / pub