Basa

Rockwell B-1B Lancer AlphaSim FSX

panas
Ukuran 21.62 MB
Undeuran 21 823
Dijieun 03-05-2012 16: 59: 42
Robah 06-06-2012 17: 49: 02
ngidinan freeware luar
pangarang: AlphaSim / Virtavia luar http://www.virtavia.com
download Pikeun FSX & uap Edition & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D kabina Virtual
Keur versi cocog FS2004 klik di dieu

Nu Rockwell B-1 Lancer ngebom mangrupa-rupa lila jeung variabel géométri dimekarkeun ku US di 1970s. Ieu diwangun dina salinan 100 jeung masih dina ladenan di 2012.

Kaasup jeung 4 repaints, sora adat, kabina virtual jeung kamampuhan pikeun neundeun bom, teu cocog DirectX10. kualitas alus teuing.

kutu leutik jeung FSX SP2 hujan ngajadikeun jandela kabina virtual opak, nyingkahan hujan ...

animasi

- Pinuh animasi ayun jangjang jeung slats ujung anjog (key panutup)
- Lucu spoilerons jeung elevons (otomatis, dina iteuk kenca / katuhu)
- Lucu spoilers jangjang (. Bakal 'pop-up' lamun keypress-diaktipkeun, hiji watesan sim lamun spoilerons nu padamelan A kontrol slaider bakal kumaha mulangkeun spoiler animasi lemes)
- Bubuka kabina Hatch (shift-e)
- Dorsal utama laju marake (/ -key)
- Bubuka teluk bom (2nd Kaluar (shift-e, mangka 2)
- Togglable inohong awak (Ctrl-W)

info panel

mindahkeun-2 - Electrics Panel
mindahkeun-3 - pindang Panel
mindahkeun-4 - throttle
mindahkeun-5 - GPS

Afterburner Pangaruh - ieu otomatis oge engages nu dorongan daya hade dina model hiber.

Rockwell B-1B Lancer AlphaSim FSX download
Basa