Basa

Ilyushin Il-18 FSX & P3D

panas
Ukuran 44.2 MB
Undeuran 20 064
Dijieun 03-05-2012 19: 43: 33
Robah 18-01-2013 01: 58: 08
ngidinan freeware luar
pangarang: Edgar Giunart
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina
Geulis Ilyushin Il-18 jeung warna tina Aeroflot hiji pausahaan Rusia. Nu kabina virtual mangrupakeun prestasi pisan sakuliah kabin ogé dimodelkeun make 3D jeung bagian panumpang. Kaasup jeung sora adat jeung puluhan animasi. Teu cocog DirectX10.

Nu Ilyushin Il-18 nyaeta airliner turboprop, nu jadi salah sahiji pesawat Soviet paling dipikawanoh waktu, sarta salah sahiji anu pang populer jeung awét, sanggeus dijieun hiber kahijina di 1957 masih dipaké 50 taun saterusna.

Nu Ilyushin Il-18 ieu salah sahiji airliners utama di dunya pikeun dekade sarta loba diékspor. Kusabab umur panjang anak, loba nepi ka leuwih 45,000 jam hiber. panerusna nyaéta Il-62.

img34726 3

snap249

Ilyushin-18
Ilyushin Il-18 FSX & P3D download
Basa