Basa
Iklan / pub

Ilyushin Il-18 FSX & P3D

panas
Author Edgar Giunart
Ukuran 44.2 MB
Undeuran 18 832
Dijieun 03-05-2012 19: 43: 33
Robah 18-01-2013 01: 58: 08
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)

Geulis Ilyushin Il-18 jeung warna tina Aeroflot hiji pausahaan Rusia. Nu kabina virtual mangrupakeun prestasi pisan sakuliah kabin ogé dimodelkeun make 3D jeung bagian panumpang. Kaasup jeung sora adat jeung puluhan animasi. Teu cocog DirectX10.

Nu Ilyushin Il-18 nyaeta airliner turboprop, nu jadi salah sahiji pesawat Soviet paling dipikawanoh waktu, sarta salah sahiji anu pang populer jeung awét, sanggeus dijieun hiber kahijina di 1957 masih dipaké 50 taun saterusna.

Nu Ilyushin Il-18 ieu salah sahiji airliners utama di dunya pikeun dekade sarta loba diékspor. Kusabab umur panjang anak, loba nepi ka leuwih 45,000 jam hiber. panerusna nyaéta Il-62.

img34726 3

snap249

Ilyushin-18

download

Iklan / pub