Basa

Skotlandia Aviation Bulldog T. MK1 palatih FSX & P3D

Ukuran 10.12 MB
Undeuran 4 782
Dijieun 16-05-2012 16: 21: 42
Robah 16-01-2013 02: 00: 25
ngidinan freeware luar
pangarang: Tim Piglet Conrad - Piglets aneh Planes
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina
Upami Anjeun hoyong ieu nambahkeun-on keur FSX / P3D klik di dieu

kapal terbang ieu animasi FS pinuh. textures ngagurilap jeung Virtual kabina jeung sababaraha gauges adat. Ngawengku RAF, Maltese, Jeung schemes cet Swedia, skéma Swedia ngabogaan model SK-61 sorangan.

Nu Skotlandia Aviation Bulldog hiji dua-jok sisi-demi-sisi (jeung jok katilu pilihan) pesawat latihan British dirancang ku Beagle Pesawat salaku B.125 Bulldog.

Nu prototipe Bulldog kahiji flew dina 19 Méi 1969 di Shoreham Airport. Urutan kahiji pikeun jenis ieu pikeun 78 ti Swédia Air Board. Saméméh mana wae pesawat produksi anu diwangun, Beagle Pesawat ceased dagang jeung hak produksi pikeun pesawat, jeung Urutan Swedia, dicandak leuwih ku Skotlandia Aviation (Bulldog) Limited. Sadaya pesawat saterusna anu diwangun di Prestwick Airport ku Skotlandia Aviation, atawa dina taun saterusna, British Aerospace.
Skotlandia Aviation Bulldog T. MK1 palatih FSX & P3D download
Basa