Basa
Iklan / pub

Skotlandia Aviation Bulldog T. MK1 palatih FSX & P3D


Upami Anjeun hoyong ieu nambahkeun-on keur FSX / P3D klik di dieu

kapal terbang ieu animasi FS pinuh. textures ngagurilap jeung Virtual kabina jeung sababaraha gauges adat. Ngawengku RAF, Maltese, Jeung schemes cet Swedia, skéma Swedia ngabogaan model SK-61 sorangan.

Nu Skotlandia Aviation Bulldog hiji dua-jok sisi-demi-sisi (jeung jok katilu pilihan) pesawat latihan British dirancang ku Beagle Pesawat salaku B.125 Bulldog.

Nu prototipe Bulldog kahiji flew dina 19 Méi 1969 di Shoreham Airport. Urutan kahiji pikeun jenis ieu pikeun 78 ti Swédia Air Board. Saméméh mana wae pesawat produksi anu diwangun, Beagle Pesawat ceased dagang jeung hak produksi pikeun pesawat, jeung Urutan Swedia, dicandak leuwih ku Skotlandia Aviation (Bulldog) Limited. Sadaya pesawat saterusna anu diwangun di Prestwick Airport ku Skotlandia Aviation, atawa dina taun saterusna, British Aerospace.

Author Tim Piglet Conrad - Piglets aneh Planes
Ukuran 10.12 MB
Undeuran 4 263
Dijieun 16-05-2012 16: 21: 42
Robah 16-01-2013 02: 00: 25
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)
download

Iklan / pub