Basa
Iklan / pub

Lufthansa Pack FSX & P3D

panas
Author Project Airbus & Project OpenSky & Skyspirit & Pack ti ricardo_tv
Ukuran 122 MB
Undeuran 58 554
Dijieun 01-06-2012 04: 19: 47
Robah 15-10-2012 19: 02: 40
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)

252px-Lufthansa Logo.svg


pak luhung kaasup Boeing B737-500, B747-400, B747-800i jeung Airbus A380-841 (sakabehna mibanda VC jeung sora) dina warna tina Lufthansa.

Dina pilihan kategori FSX / P3D milih "Lufthansa Pack"

Deutsche Lufthansa AG (FWB: LHA, OTCQX: DLAKY) (ngucapkeun Jerman: [dɔʏt͡ʃə lʊfthanza]) nyaéta carrier bendera Jerman jeung maskapai panggedena di Éropa dina watesan panumpang sakabéh dibawa jeung ukuran armada. Pamarentah Jerman kungsi 35.68% stake di Lufthansa nepi 1997, tapi pausahaan ayeuna dipiboga ku investor swasta (88.52%), MGL Gesellschaft bulu Luftverkehrswerte (10.05%), Deutsche Postbank (1.03%), jeung Deutsche Bank (0.4%) sarta ngabogaan pagawé 37,042 (sakumaha dina Maret 2007). Ngaran pausahaan ieu diturunkeun tina Luft (kecap Jerman pikeun "hawa"), jeung Hansa (sanggeus Hanseatic League, hiji grup dagang kuat abad pertengahan).

maskapai nyaéta dunya maskapai kaopat-panggedena dina watesan panumpang sakabéh dibawa, jasa ka 18 maksud domestic jeung maksud internasional 203 di nagara 78 sakuliah Afrika, Amérika, Asia jeung Éropa operasi. Babarengan mitra anak, jasa Lufthansa kira-kira maksud 410. [2] Jeung leuwih 710 pesawat eta boga panumpang maskapai armada kadua panggedena di dunya lamun digabungkeun jeung subsidiaries anak.

kantor Lufthansa sacara kadaptar jeung markas perusahaan di Deutz, Cologne, Jerman, jeung basa anak utama operasi (Lufthansa Aviation Center (Lac) jeung hub lalu lintas utama di Airport Frankfurt di Frankfurt am Main jeung hub kadua di Munich Airport. Mayoritas pilots Lufthansa sacara , staf taneuh, jeung attendants hiber didasarkeun dina Frankfurt.

Lufthansa mangrupa anggota wangunna tina Star Alliance, satru maskapai panggedena di dunya, diwangun dina 1997. Nu Lufthansa Group employs urang 117,000 sakuliah dunya of nationalities 146. Dina 2010, leuwih 90 juta panumpang flew jeung Lufthansa (teu kaasup Germanwings jeung Brussel Airlines). Sumber Wikipedia.

Video: Lufthansa ku Polo91240 keur Rikoooo.com


download

Iklan / pub