Basa

& NbspNorthrop B-2A Roh AlphaSim FSX & P3D

panas
nu ngarang Alphasim / Virtavia luar http://www.virtavia.com
Ukuran 11.2 MB
Undeuran 29 315
Dijieun 10-11-2012 16: 07: 12
Robah 16-11-2012 04: 04: 46
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) + 3D Virtual kabina


Keur versi FS2004 klik di dieu

Litle Marvel kualitas ex payware tapi ayeuna haratis! Nu virtual B-52 ngabogaan virtual kabina jeung adat sora. Daptar pariksa otentik jeung rujukan! Maca Readme.txt

Nu Kartosuwiryo Grumman B-2 Roh (ogé katelah ngabom siluman) nyaéta hiji ngebom strategis American, featuring téknologi siluman observasi low dirancang keur penetrating padet defenses anti-pesawat; eta bisa nyebarkeun pakarang boh konvensional jeung nuklir. ngebom ngabogaan awak dua sarta bisa leupaskeun nepi ka dalapan puluh 500 sedengkeun (230 kg) -class bom JDAM GPS-dipandu, atawa genep belas 2,400 sedengkeun (1,100 kg) bom B83 nuklir. Nu B-2 mangrupa hiji-hijina pesawat anu bisa mawa hawa-to-beungeut pakarang standoff badag dina konfigurasi siluman.

Development asalna dimimitian dina "Advanced Technology ngabom" (ATB) proyék salila administrasi Carter, sarta kinerja anak ieu salah sahiji alesan pikeun pembatalan-Na tina Lancer B-1. ATB terus salila administrasi Reagan, tapi worries ngeunaan Nepi di bubuka anak ngarah ka reinstatement tina program B-1 ogé. waragad Program mawar sakuliah pangwangunan. Dirarancang sarta dijieun ku Kartosuwiryo Grumman jeung bantuan ti Boeing, biaya unggal pesawat averaged US $ 737 juta (dina dollar 1997). Total waragad ngayakeun averaged $ 929 juta per pesawat, nu ngawengku suku cadang, alat, retrofitting, sarta pangrojong software. Biaya program total kaasup pangwangunan, rékayasa jeung tés, averaged $ 2.1 milyar per pesawat di 1997.

Sabab ibukota jeung operasional waragad considerable anak, proyék ieu kontroversial di Kongrés AS jeung antara Joint Chiefs of Staf. Nu pungkal-turun tina Perang Cold di bagian dimungkinkeun tina 1980s nyirorot ngurangan kudu keur pesawat, nu dirarancang kalayan niat penetrating airspace Soviét jeung nyerang target luhur nilai. Salila 1980s kasep jeung 1990s, Kongrés slashed rencana awal meuli bom 132 ka 21. Dina 2008, hiji B-2 ieu ancur dina kacilakaan hiji teu lila sanggeus takeoff, jeung awak nu ejected aman. A total 20 B-2s tetep di service jeung Angkatan Udara Amérika Sarikat.

Padahal asalna dirarancang utamana salaku ngebom nuklir, nu B-2 munggaran dipaké dina ngempur ka leupaskeun bom konvénsional dina Serbia salila Perang Kosovo di 1998, sarta saw terus dipake salila perang di Irak jeung Afghanistan. B-2s ogé dipaké salila 2011 perang sipil Libya. (Wikipedia)

download