Basa

Piper Apache 150 taun 1954 FSX & P3D

Ukuran 21.1 MB
Undeuran 8 906
Dijieun 30-11-2012 04: 24: 25
Robah 30-11-2012 23: 50: 51
ngidinan freeware luar
pangarang: Lynn, Bill Lyons, Apdet ku atawa-Cal Prop Club luar http://www.nor-calpropclub.com
download Pikeun FSX-Priangan & FSX-uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina
Pisan nice nambahkeun-on jeung opat cockpits virtual jeung warna beda jeung opat textures. model pisan lengkep. Ngawengku sora adat. Diropéa ku atawa-Cal Prop Club.

Piper Aztec (atawa Piper Pa-23, ngaranna Apache jeung Aztec) nyaéta salah sahiji pesawat panumpang kembar-engined mimiti ti Boeing Piper Pesawat diwangun 1959 ka 1982.
Piper Apache 150 taun 1954 FSX & P3D download
Basa