Basa

& NbspPiper Apache 150 sataun 1954 FSX & P3D

nu ngarang Lynn, Bill Lyons, Apdet ku atawa-Cal Prop Club luar http://www.nor-calpropclub.com
Ukuran 21.1 MB
Undeuran 8 482
Dijieun 30-11-2012 04: 24: 25
Robah 30-11-2012 23: 50: 51
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX-Priangan & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) + 3D Virtual kabina


Pisan nice nambahkeun-on jeung opat cockpits virtual jeung warna beda jeung opat textures. model pisan lengkep. Ngawengku sora adat. Diropéa ku atawa-Cal Prop Club.

Piper Aztec (atawa Piper Pa-23, ngaranna Apache jeung Aztec) nyaéta salah sahiji pesawat panumpang kembar-engined mimiti ti Boeing Piper Pesawat diwangun 1959 ka 1982.

download