Basa

& NbspEdgley Optica FSX & P3D

panas
nu ngarang Craig Richardson luar http://www.classicwings.net
Ukuran 18 MB
Undeuran 11 290
Dijieun 14-02-2013 01: 00: 00
Robah 14-02-2013 15: 32: 05
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
   Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diujiDirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Asalna nambahkeun-on keur FSX / P3D kualitas alus sarta sabenerna cukup asli, modeling 3D flawless.

Nu Optica, dirancang ku John Edgley jeung diwangun ku Brooklands Aerospace, geus an konfigurasi mahiwal jeung kabin maju pinuh glazed seating tilu sakuliah, reminiscent hiji helikopter Alouette. Balik ieu situated a Lycoming datar-genep engine powering kipas ducted, kembar booming cantilever tailplane jeung rudders kembar jeung lift single luhur dipasang. tricycle Nu tetep undercarriage geus nosewheel offset ka kénca. Jangjang éta unswept jeung untapered, sarta pesawat ieu hiji konstruksi sadaya-logam anu cukup baku jeung kulit aluminium stressed. penampilan has Nu pesawat sacara ngarah ka eta keur katelah "kutu-panon" dina sababaraha laporan populér.

Awak: Hiji pilot
panumpang 2: kapasitas
Panjang: 8.15 m (26 ft 9 in)
Wingspan: 12.0 m (39 ft 4 in)
Jangkungna: 2.31 m (7 ft 7 in)
wewengkon Wing: 15.8 m² (171 ft²)
Airfoil: NASA ga (W) -1
beurat kosong: 948 kg (2,090 sedengkeun)
beban Baguna: 367 kg (810 sedengkeun)
Max. takeoff weight: 1,315 kg (2,900 sedengkeun)
Powerplant: 1 × Textron Lycoming IO-540-V4A5D engine piston datar genep,
194 kW (200 hp)
Propellers: lima bladed ducted fan kolecer, 1 per engine

download

Basa