Basa

& NbspDouglas B-66 penghancur FSX & P3D

nu ngarang Virtavia luar http://www.virtavia.com
Ukuran 16.3 MB
Undeuran 5 192
Dijieun 05-09-2013 04: 50: 13
Robah 30-05-2015 19: 24: 58
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
   Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina


Keur versi cocog FS2004 klik di dieu

Urut payware ayeuna bébas, tambihan-on ieu mangrupa paket lengkep B-66 penghancur jeung kabina virtual jeung panel 2d kaasup gauges adat. Nu Douglas B-66 penghancur mangrupakeun ngebom strategis American, mangka dirobah jadi pesawat pangintipan
animasi:
Muka awak entry Hatch (mindahkeun-e)
rem laju (/ -key)
pilot toggle on / off (Ctrl-W)
Panel Info:
mindahkeun-2 - Autopilot
mindahkeun-3 - Electrics
mindahkeun-4 - BBM & motong
mindahkeun-5 - ECU
mindahkeun-6 - Yoke on / off
mindahkeun-7 - GPS
mindahkeun-8 - Minipanel
Histoire de Pacét avion:http://www.aviastar.org/air/usa/douglas_b-66.php

download

Basa