Basa
Iklan / pub

Handley-Page Victor FSX & P3D

Ukuran 13.7 MB
Undeuran 9 576
Dijieun 06-09-2013 04: 09: 06
Robah 30-05-2015 19: 25: 40
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)

Great tambihan-on keur FSX atawa P3D, paket lengkep, VC + adat gauges + model + sora adat + animasi lengkep + 3 ref & mariksa + Angkatan Udara 3 repaint. A kudu!

Nu Handley Page Victor ieu ngebom strategis HP.80 Britania. Jeung Avro Vulcan jeung Vickers wani, manéhna bagian tina trio tina V-bom, kaasup Britania Raya dibuka pangwangunan dina 1947. Tukang tina tilu nepi ka geus nunda kana layanan, ieu dipaké salaku pesawat tanker nepi ka awal 1990.

video

download

Iklan / pub