Basa

& NbspZlin Z137T Turbocmelak FSX & P3D & FS2004

nu ngarang Vit Storch luar http://speed99.webhosting.klfree.net
Ukuran 25.9 MB
Undeuran 4 506
Dijieun 10-08-2014 02: 00: 00
Robah 30-05-2015 19: 23: 59
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
   Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji & FS2004& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina


Nu Z137T Zlin (Czech: "nyiruan gede"), nyaéta hiji pesawat tatanén dijieun di Cékoslowakia. pesawat ieu utamana dipaké salaku cropduster a.

Ieu tambihan-on keur FS2004, FSX jeung Prepar3D vxx. Pesawat single-engine kolecer jeung 3D kabina fungsi pinuh (no panel 2D), kaasup sora adat, dua model jeung atawa tanpa pakakas dusting. Pencét "i" pikeun ngaktipkeun nyebarkeun (sékrési péstisida atawa nu sejenna nurutkeun imajinasi Anjeun).

download