Basa
Iklan / pub

Zlin Z137T Turbocmelak FSX & P3D & FS2004


Nu Z137T Zlin (Czech: "nyiruan gede"), nyaéta hiji pesawat tatanén dijieun di Cékoslowakia. pesawat ieu utamana dipaké salaku cropduster a.

Ieu tambihan-on keur FS2004, FSX jeung Prepar3D vxx. Pesawat single-engine kolecer jeung 3D kabina fungsi pinuh (no panel 2D), kaasup sora adat, dua model jeung atawa tanpa pakakas dusting. Pencét "i" pikeun ngaktipkeun nyebarkeun (sékrési péstisida atawa nu sejenna nurutkeun imajinasi Anjeun).

Ukuran 25.9 MB
Undeuran 4 039
Dijieun 10-08-2014 02: 00: 00
Robah 30-05-2015 19: 23: 59
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji) & FS2004
download

Iklan / pub