Basa

   PWDT Zlin Z-142 FSX & P3D   

nu ngarang Pannon Jangjang Team Desain luar http://www.repair.hu/pwdt/
Ukuran 30 MB
Undeuran 6 690
Dijieun 29-11-2014 01: 00: 00
Robah 27-05-2016 20: 42: 56
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
   Pikeun FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 v2 v3DirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


A kualitas produk pisan nice nu ditawarkeun ku Pannon Jangjang Team Desain, Hiji model asli pikeun FSX jeung P3D v2.3 +. Ngawengku kabina virtual lengkep, sora ti Zlin nyata, model hiber pisan akurat dites ku pilots nyata jeung instruktur. Ogé ngawengku adat jeung 3D gauges. Modél luar ngandung 85,129 polygons. pak ieu ngandung 9 cét shemes.

Nu Zlin Z 42 mangrupa single-engine dua jok palatih Czechoslovakian pesawat dijieun ku Moravan Otrokovice. A Vérsi dimekarkeun, nu Z 142, nyaéta varian pesawat pang populerna di pesawat produsén sacara garis.

download