Basa

PWDT Zlin Z-142 FSX & P3D

Ukuran 30 MB
Undeuran 7 702
Dijieun 29-11-2014 01: 00: 00
Robah 27-05-2016 20: 42: 56
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
pangarang: Pannon Jangjang Team Desain luar http://www.repair.hu/pwdt/
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1 v2 v3 v4 cocog DirectX10 + + 3D kabina Virtual
A kualitas produk pisan nice nu ditawarkeun ku Pannon Jangjang Team Desain, Hiji model asli pikeun FSX jeung P3D v2.3 +. Ngawengku kabina virtual lengkep, sora ti Zlin nyata, model hiber pisan akurat dites ku pilots nyata jeung instruktur. Ogé ngawengku adat jeung 3D gauges. Modél luar ngandung 85,129 polygons. pak ieu ngandung 9 cét shemes.

Nu Zlin Z 42 mangrupa single-engine dua jok palatih Czechoslovakian pesawat dijieun ku Moravan Otrokovice. A Vérsi dimekarkeun, nu Z 142, nyaéta varian pesawat pang populerna di pesawat produsén sacara garis.
PWDT Zlin Z-142 FSX & P3D download
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!