Basa
Iklan / pub

Robin DR400 FSX & P3D

panas
Author Yannick Lavigne, Christian Winkel, Patrick Machabert, Danny Garnier
Ukuran 21 MB
Undeuran 13 916
Dijieun 26-03-2015 18: 32: 29
Robah 30-05-2015 18: 39: 58
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)

kualitas High Robin DR400 jeung HD kabina virtual jeung panel 2D ngawengku 4 repaints, sora adat, mutahirkeun FSX / P3D, ogé di antarana Robin 135 CDI jeung engine Luncat Centurion 1.7.

Robin DR400 nyaeta pesawat cahaya single-engine loba dipaké dina klub ngalayang, dihasilkeun ku pausahaan Avions Pierre Robin, ayeuna disebut Robin Pesawat.
Eta mucunghul di 1972 ku ngarobah range of DR300 (DR aya inisial tina Jean Délémontez jeung Pierre Robin). Dibandingkeun jeung ieu, dua béda utama nu kabin taktak lega jeung hateup kaca nu slides maju tinimbang panto, konsép anyar kahiji dilarapkeun dina HR-1 di 1969. Nu camber tina jangjang ngajadikeun eta steering gampang jeung warung leuwih alus. dasbor leuwih luhur jeung jelas.

Urang manggihan oge kakuatan sarua sadia ngeunaan model beda mimitian utamana mesin, kabin geus idéntik. model kurang kuat, nepi ka 120 hp, nu disebut "2 + 2", nu ngomong, dua dewasa sarta dua anak (atawa tilu sawawa), batur sagala quadriplaces nu 180hp nyokot tanpa masalah 4 panumpang, refueling jeung sababaraha bagasi.


Desain pesawat nu heubeul, eta struktur kai entoilée-jangjang low tip jangjang dihedral. Nu jangjang low ngamungkinkeun pikeun pisibilitas alus teuing. Ieu téh jenis Jodel pisan ciri. Ieu ngabogaan gear tricycle badarat, gampang pikeun masang ti kareta konvensional.

Ieu téh ayeuna masih pohara hadir dina kalolobaan klub ngapung Perancis (akuntansi keur 50% tina aerospace taman ngalayang klub Perancis), sarta leuwih loba di Éropa. pesawat ieu ngabogaan reputasi alus boh pikeun sakola jeung lalampahan. (Wikipedia)

dr400cockpitdr400virtuelDR4002DpR1R2R3

download

Iklan / pub