Basa

Robin DR400 FSX & P3D Vérsi 2

panas diropéa
Ukuran 29.8 MB
Undeuran 21 157
Dijieun 26-03-2015 18: 32: 29
Robah 21-10-2017 01: 05: 56
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
pangarang: format pituin Yannick Lavigne-Fred Banting-Rob Young, FSX & P3D ku Bluebear
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1 v2 v3 v4 cocog DirectX10 + + 3D kabina Virtual
Changelog 21/10/2017 : Version 2 now natively compatible with P3Dv4, added new repaint, improved flight dynamics (better trim behavior)
and updated panel and some minor things.

18/04/2017 : Updated to installer version 10.2. Now 100% native FSX. Added 8 custom repaints. New custom sounds. Working virtual cockpit with Prepar3D. New effects.
kualitas luhur Robin DR400 kalawan HD kabina maya jeung panel 2D, ngawengku 8 repaints, hurung custom, 100% apdet pituin pikeun FSX na P3D.

Robin DR400 nyaeta pesawat cahaya single-engine loba dipaké dina klub ngalayang, dihasilkeun ku pausahaan Avions Pierre Robin, ayeuna disebut Robin Pesawat.
Eta mucunghul di 1972 ku ngarobah range of DR300 (DR aya inisial tina Jean Délémontez jeung Pierre Robin). Dibandingkeun jeung ieu, dua béda utama nu kabin taktak lega jeung hateup kaca nu slides maju tinimbang panto, konsép anyar kahiji dilarapkeun dina HR-1 di 1969. Nu camber tina jangjang ngajadikeun eta steering gampang jeung warung leuwih alus. dasbor leuwih luhur jeung jelas.

Urang manggihan oge kakuatan sarua sadia ngeunaan model beda mimitian utamana mesin, kabin geus idéntik. model kurang kuat, nepi ka 120 hp, nu disebut "2 + 2", nu ngomong, dua dewasa sarta dua anak (atawa tilu sawawa), batur sagala quadriplaces nu 180hp nyokot tanpa masalah 4 panumpang, refueling jeung sababaraha bagasi.


Desain pesawat nu heubeul, eta struktur kai entoilée-jangjang low tip jangjang dihedral. Nu jangjang low ngamungkinkeun pikeun pisibilitas alus teuing. Ieu téh jenis Jodel pisan ciri. Ieu ngabogaan gear tricycle badarat, gampang pikeun masang ti kareta konvensional.

Ieu téh ayeuna masih pohara hadir dina kalolobaan klub ngapung Perancis (akuntansi keur 50% tina aerospace taman ngalayang klub Perancis), sarta leuwih loba di Éropa. pesawat ieu ngabogaan reputasi alus boh pikeun sakola jeung lalampahan. (Wikipedia)

fsx 2017 04 18 09 33 16 48fsx 2017 04 18 09 33 58 37fsx 2017 04 18 09 36 15 60fsx 2017 04 18 09 36 35 33fsx 2017 04 18 09 37 27 66
Robin DR400 FSX & P3D Vérsi 2 download
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!