Basa

& NbspRobin DR400 FSX & P3D

panas diropéa
nu ngarang Yannick Lavigne-Fred Banting-Rob Young, FSX format asli ku Bluebear
Ukuran 21.4 MB
Undeuran 17 551
Dijieun 26-03-2015 18: 32: 29
Robah 18-04-2017 10: 14: 24
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
   Pikeun FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 v2 v3DirectX12 cocog + 3D Virtual kabina
Changelog Diropéa keur installer Vérsi 10.2. Ayeuna 100% pituin FSX na Prepar3D. Ditambahkeun 8 repaints custom. hurung custom anyar. Gawe bareng kabina maya jeung Prepar3D. épék anyar.

kualitas luhur Robin DR400 kalawan HD kabina maya jeung panel 2D, ngawengku 8 repaints, hurung custom, 100% apdet pituin pikeun FSX na P3D.

Robin DR400 nyaeta pesawat cahaya single-engine loba dipaké dina klub ngalayang, dihasilkeun ku pausahaan Avions Pierre Robin, ayeuna disebut Robin Pesawat.
Eta mucunghul di 1972 ku ngarobah range of DR300 (DR aya inisial tina Jean Délémontez jeung Pierre Robin). Dibandingkeun jeung ieu, dua béda utama nu kabin taktak lega jeung hateup kaca nu slides maju tinimbang panto, konsép anyar kahiji dilarapkeun dina HR-1 di 1969. Nu camber tina jangjang ngajadikeun eta steering gampang jeung warung leuwih alus. dasbor leuwih luhur jeung jelas.

Urang manggihan oge kakuatan sarua sadia ngeunaan model beda mimitian utamana mesin, kabin geus idéntik. model kurang kuat, nepi ka 120 hp, nu disebut "2 + 2", nu ngomong, dua dewasa sarta dua anak (atawa tilu sawawa), batur sagala quadriplaces nu 180hp nyokot tanpa masalah 4 panumpang, refueling jeung sababaraha bagasi.


Desain pesawat nu heubeul, eta struktur kai entoilée-jangjang low tip jangjang dihedral. Nu jangjang low ngamungkinkeun pikeun pisibilitas alus teuing. Ieu téh jenis Jodel pisan ciri. Ieu ngabogaan gear tricycle badarat, gampang pikeun masang ti kareta konvensional.

Ieu téh ayeuna masih pohara hadir dina kalolobaan klub ngapung Perancis (akuntansi keur 50% tina aerospace taman ngalayang klub Perancis), sarta leuwih loba di Éropa. pesawat ieu ngabogaan reputasi alus boh pikeun sakola jeung lalampahan. (Wikipedia)

fsx 2017 04 18 09 33 16 48fsx 2017 04 18 09 33 58 37fsx 2017 04 18 09 36 15 60fsx 2017 04 18 09 36 35 33fsx 2017 04 18 09 37 27 66

download