Basa

Super Guepard 912 FSX & P3D

Ukuran 19.7 MB
Undeuran 5 695
Dijieun 20-05-2015 02: 00: 00
Robah 30-05-2015 17: 13: 26
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 8
pangarang: Patrick Le Luyer luar http://oldpat.e-monsite.com
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1 v2 v3 v4 cocog DirectX10 + + 3D kabina Virtual
Super Gepard 912 kualitas luhur jeung VC lengkep jeung adat sora, model hiber realistis, siap ngapung. Nu ULM ieu dijieun ku Services Aero, Jeung flies ka klub aero of Minang Chatel di Perancis. Inget daptar cek saencan pondok, Anjeun oge bakal manggihan sakabeh rujukan ka laju sadia dina tablet ti dasbor ku ngaklik dina ikon (dina GPS nu).

Nu Aéro Services Guépard Guépard 912 hiji dua-jok microlight kabin monoplane Perancis dirarancang sarta diwangun ku Aéro Services Guépard pikeun minuhan standar mawi Microlight, eta oge dijual salaku alat bagian pikeun konstruksi amatir.

Nu Guépard 912 nyaeta monoplane kabin jeung jangjang luhur dipasang braced, eta ngabogaan tricycle badarat gear tetep jeung kabin enclosed dua linggih di konfigurasi sisi-demi-sisi. Nu Guépard diwangun ti tube baja dilas jeung pesawat lawon nutupan tapi oge aya jeung nutupan baja riveted. Sanajan sanggup make rangkaean mesin jeung outputs daya ti 65 ka 100 hp (48 ka 75 kW) nu 100 hp (75 kW) Rotax 912S biasana dipaké.


guepard1guepard2guepard3Prepar3D 2015-05-15 12-59-27-32Prepar3D 2015-05-15 13-00-26-98Prepar3D 2015-05-15 13-00-45-83Prepar3D 2015-05-15 13-01-05-28
Super Guepard 912 FSX & P3D download
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!