Basa
Iklan / pub

Air Selandia Anyar Paket FSX & P3D

Author Rupa-rupa pangarang (tempo di jero), repack ku Alan de Jager
Ukuran 232 MB
Undeuran 8 943
Dijieun 22-08-2015 03: 18: 00
Robah 22-08-2015 03: 19: 31
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 8
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 v2 v3

Super paket jeung 8 airplanes ti Air Selandia Anyar, unggal pesawat ngabogaan kabina virtual (VC) iwal ti Boeing 767-300 diganti ku panel 2D. Unggal Airbus téh kaasup jeung textures HD remastered di kabina virtual, Boeing 777 boga kinerja luhur panel 2D jeung VC kaasup gauges anyar jeung FMC (Maca dokuméntasi). Sadaya pesawat anu kaasup jeung kualitas luhur sora ngaropéa. Model sadaya cocog jeung Prepard 3D iwal gauges ti Boeing 777. kasaluyuan FSX-uap assured.

Awas, pak ieu teu sakabéh armada, nu armada nyata Air Selandia Anyar geus leuwih pesawat.

Air New Zealand jeung Selandia Air New Limited (IATA: NZ; ICAO: ANZ) nyaéta maskapai nasional Selandia Anyar. Manéhna salaku Airport International platform susuratan Auckland.

Airbus A320-200 & Air Selandia Anyar
thumb 320 thumb panel 320IAE
Airbus A320-200 IAE Air Selandia Anyar
 thumb 320IAE  thumb panel 320IAE
Airbus A340-200 Air Selandia Anyar
 thumb 340  thumb 340panel
Boeing 747-419 Air Selandia Anyar
 thumb 747  thumb 747panel
Boeing 767-300 Selandia Air New (no VC)
 thumb 767  thumb 767panel
Boeing 777-219ER Air Selandia Anyar
 thumb 777 2  thumb 777 2panel
Boeing 777-319ER Air Selandia Anyar AB
 thumb 777 3  thumb 777 3panel
Saab 340B Air Selandia Anyar Link
 thumb saab  thumb panel saab

download

Iklan / pub